sametcanaydogdu
Hectopat

Daha fazla  

Yakın zamanda toplayacağım sistemde G4560 kullanacağım. Ortalama 5 sene falan upgrade etmeden kullanacağım. Eğer upgrade yapmak istesem büyük ihtimalle sistemi satıp yeni bir sisteme geçerim. 1050 Ti güzel bir seçenek gibi gözüküyor ama o parayı verdikten sonra insan e RX 470 alıyım daha mantıklı diyor. Bu seferde işlemci düşük kalıyor. İşlemciyi yükseltmeye kalksam bütçe el vermiyor. Darboğaza katlanıp üstüne biraz daha ekleyip RX 470 alınmalı mı ? Yoksa  1050 Tİ ile idare edinmeli mi ?
Not: Herhangi bir ultra takıntım yok. Görüntü blurlanmış gibi olmasın yeter. 60 FPS üstüne gerek yok 50 FPS ideal. 5 sene yeterli olur mu ?
Not 2: Genel olarak oyun amaçlı olacak ama aşırıya kaçmadan amatör mobil uygulama geliştirmeyi düşünüyorum. 2D, grafikler Flappy bird'den 1 tık yüksek olsa yeter.

Not: Herhangi bir ultra takıntım yok. Görüntü blurlanmış gibi olmasın yeter. 60 FPS üstüne gerek yok 50 FPS ideal. 5 sene yeterli olur mu ?
Not 2: Genel olarak oyun amaçlı olacak ama aşırıya kaçmadan amatör mobil uygulama geliştirmeyi düşünüyorum. 2D, grafikler Flappy bird'den 1 tık yüksek olsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör: