G4560 ısınma sorunu

404error

Hectopat
Daha fazla  
Anakarttan IGD Multi Monitor'u aktif ederek çift monitör kullanıyorum, biri ekran kartıma (GTX1050) diğeri anakartın VGA girişine bağlı. Acaba işlemci onboard VGA aktif diye daha fazla mı ısınıyor?

Fortnite oynarken GPU kullanımım düştü %40'lara sonradan anladım işlemci kullanımı %100, sıcaklığı 100.

Daha termal macununu 2 hafta önce yeniledim. Normal durumlarda bunun yaşanmaması gerekiyordu değil mi? 30 dakikadan daha kısa süre Fortnite oynarken başıma geldi bu.

Şu an bunu yazarken 95 derecede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anormal bir sıcaklık G4560 için.
Soğutucuyu oturtamadınız ya da termal macunu haddinden fazla uyguladınız.
Soğutucuyu söküp termal macunu ince bir tabaka kalacak şekilde tekrar uygulayın.
Daha sonra soğutucuyu tekrar oturtun. Stock soğutucu ise, ayaklarını oturtuktan sonra çıt seslerinin geldiğine emin olun.
Anormal bir sıcaklık G4560 için.
Soğutucuyu oturtamadınız ya da termal macunu haddinden fazla uyguladınız.
Soğutucuyu söküp termal macunu ince bir tabaka kalacak şekilde tekrar uygulayın.
Daha sonra soğutucuyu tekrar oturtun. Stock soğutucu ise, ayaklarını oturtuktan sonra çıt seslerinin geldiğine emin olun.

Çözüm

Teşekkür ederim. Haftaladır böyle kullandığım için dikkat etmemişim CPU fanı düzgün oturmamış. Isı şuan oyun esnasında 65 dereceyi geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…