G4560 Sistem Donma Sorunu

bilalbayram13

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bir ay önce PC topladım. Sistemimin parçalarını aşağıya yazarım. Sorunum; bilgisayarım herhangi bir işlem yaparken aniden donuyor ve reset atmam gerekiyor. Aşırı yük altında değil. LOL client'ta bekelerken ya da chrome'da gezinirken donma olabiliyor. Montajda mı sorun var diye bugün tekrar özenli bir şekilde parçaları kurdum. Yük altında değilken bile donmasına anlam veremedim. Kasamın içinde PSU ve CPU fanları ile birlikte toplam 6 fan var. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Zalman Z3 Plus kasa
  • Corsair 2400 MHz 8 GB DD4 RAM
  • Asrock H110m DVS3 anakart
  • İntel G4560 işlemci
  • Seagate 1 TB 7200 RPM HDD
  • High Power 550W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Windows orijinal mi? BIOS ve sürücüler güncel mi?
Kusura bakmayın ceza yediğim için yazamadım. Windows 10 kullanıyorum. Sürücülerin hepsi güncel ancak BIOS konusunda bir fikrim yok. Dikkat ettiğim kadarıyla chrome açıkken daha sık yapıyor donmayı. Virüs taraması da yaptım sonuç temiz çıktı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı