G4560 sistem yükseltme

• Konuyu başlatan XblaS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.728

XblaS

Hectopat
Daha fazla  
G4560 işlemci ve H110M Pro-VD anakart var. İkisini değiştirip yükseltmek istiyorum, bütçem max 1000 TL. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD tabanlı isterseniz, Ryzen 5 1400 ve Asus B350M-A olabilir.

Son düzenleme:
i5 7600 alırsam ne kadar bir performans artışı olur? Bir de 500 TL'ye anakart değiştirmeden işlemci yükseltmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 7600 alırsam ne kadar performans artışı olur?
G4560 - i5 7600 kafa kafa'ya gidiyor. Bence alma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi burda oyunlarda ki performansları karşılaştırılmış. GTX 1060 ekran kartı kullanılarak sizin performans artışınızdan kastınız oyunlarsa tabi. Oyunlarda çokta bir fark yaratmıyor. Çünkü çoğu işi ekran kartı yapıyor. Ama render için istiyorsanız Ryzen alın.

G4560 - i5 7600 kafa kafa'ya gidiyor. Bence alma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G4560 ile GTX 1060 kullanıyorum. Sonuçların kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. G4560, GTX 1060'a 2k'da bile darboğaz yapıyor. Mesela ROTR'da 1080P'de 90 FPS alamaz. ROTR'da, 2k'da bile GPU kullanımı, %70-95 arası gidip geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı