G4560 sistem yükseltme

• Konuyu başlatan XblaS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.730
Ekran kartım 1050 Ti 4 GB. Oyun için yükseltmeyi düşünüyorum. i5 7600 çok bir fark yaratmayacak galiba.

i5 7600 kötü bir tercih olur. Şu an GTX 1050 Ti değiştireceğini söylediğine göre en azından hedefin GTX 1060 diye düşünüyorum. Seçenekler ortada bana kalırsa yeni nesil i3 8100 + GTX 1060 işini görür. Ya da Ryzen alırsın Ryzen 1400 + anakart, AMD soket değiştirmeyeceğine güvenip risk alırsın. En kötü i7 7700 alırsın ama onun içinde anakart değiştirmen lazım. PRO-VD gibi bir anakartta i7 7700 hakkı değil yani. Ama en kötü seçenek i5 7600 olurdu. Uzun vadeli düşünürsen ne demek istediği anlarsın. İntel 9. nesil işlemciler çıkardığından sen i7 7700 geçmeyi mi düşüneceksin saçma olurdu ya da yeni ekran kartları çıktığında senin sahip olduğun platformun hiçbir işlemcisi desteklemediğinde ne olacak bütün sistemi değiştireceksin. Yeni nesil intel tabanlı sistem ya da Ryzen diyorum en mantıklısı bu. Uzun ömürlülük istiyorsan tabi günü kurtarmak istiyorsan gidip i5 7600 alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@XblaS Sorun çıkarması için bir neden yok. Intel 7. nesilde RAM 2133 MHz yeterlidir, 3000 ile arasında çok performans farkı yok.

@.I.N.И.A. i7 7700 H110M anakart hakkı derken neyi kastetmek istedin? Sadece M2 desteği bulunmuyor anakartta, geri kalan her şey hemen hemen aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilir demişim zaten. Sen bana söyle sen i7 7700 sistem kursan alacağın anakart H110M mi olurdu? Sence neden PRO-VD almıyor üst düzey sistem kuranlar. Mesale overclock? i7 7700K overclock yapılabilinen bir işlemci bu anakart nasıl bir destek sağlayacak? Bu destek H110M ne kadar performanslı olacak?

Son düzenleme:
Kullanabilir demişim zaten. Sen bana söyle sen i7 7700 sistem kursan alacağın anakart H110M mi olurdu? Sence neden PRO-VD almıyor üst düzey sistem kuranlar. Mesale overclock? i7 7700K overclock yapılabilinen bir işlemci bu anakart nasıl bir destek sağlayacak? Bu destek H110M ne kadar performanslı olacak?
Kardeşim eğer soketi uyuyorsa her türlü işlemciyi her anakarta takabilirsin. Ayrıca I7 7700 alır ve problem ortadan kalkar. Anakart oyunu oynatmıyor sonuçta işlemciyi takıp çalıştırıyorsun. İyi olmasının elbette yararları var fakat o kadar da önemli birşey değil.

Kullandığın ekran kartı falan var mı? Eğer istersen Ryzen 5 al. Bence tam bir fiyat performans markası AMD. Şöyle yapabilirsin:
1058 tl tutuyor.

Dosya Ekleri

• Opera Anlᅣᄆk Gᅢᄊrᅢᄐntᅢᄐ_2017-10-19_183913_www.vatanbilgisayar.com.png
    Opera Anlᅣᄆk Gᅢᄊrᅢᄐntᅢᄐ_2017-10-19_183913_www.vatanbilgisayar.com.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 159
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı