G4560 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

@ReaListHayaL eğer 1000 TL'ye kadar çıkarım diyorsan bu aralar sıfır RX 570 4 GB modelleri çok uygun. Kesinlikle onu almanı öneririm. Ha tamam bazı oyunlarda darboğaz olacaktır ama sırf darboğaz olacak diyede aynı fiyata daha düşük model alınmaz. Onun için RX 570 öneriyorum. Hatta alırsanız bu linkteki modeli alın. MSI kalitesi sonuçta. Nvidia alacaksan da GTX 1050 Ti ve ya GTX 1050 almanı öneririm. İkinci elleri 500-800 TL arası bulursun ama dediğim gibi RX 570'in sıfırı 900 TL iken 2.el ve daha az güçlü bir karta 800 TL vermek pek mantıklı olmaz.

peki 1000 TL'ye kadar öneriler bunlar, peki fiyat koyupta cihaz seçmek yerine bide, konuda belirttiğim özellikleri sağlayacak minimum ne alabilirim, ne kadar az fiyat olursa o kadar iyi benim için. malum ekonomi :)

Aynı işlemciye asus rog strix rx580 taktım.Takmadan baya bi araştırdım yok darboğaz yok şu her forumda mevcut kendi bildiğimi okudum gidip aldım rx580i cayır cayır oynatıyor bf5 nfs payback gta5 bir kaç oyun daha var denediğim ultra ayarlar işlemci. Kullanımı yüzde 80 ekran kartı %99 %100 arasında seyir ediyor.Şimdi üşüşenler olacaktır yok imkanı yok beslemez o işlemci diye ama besliyor ayrıca benim ram 2133mhz senin ordan bi artın olacaktır

Aynı işlemciye asus rog strix RX580 taktım.Takmadan baya bi araştırdım yok darboğaz yok şu her forumda mevcut kendi bildiğimi okudum gidip aldım RX580 cayır cayır oynatıyor BF5 NFS Payback GTA5 ve bir kaç oyun daha var denediğim ultra ayarlar. İşlemci kullanımı %80 ekran kartı %99 %100 arasında seyir ediyor. Şimdi üşüşenler olacaktır yok imkanı yok beslemez o işlemci diye ama besliyor ayrıca benim ram 2133MHZ senin ordan bi artın olacaktır
Ultra ayarlarda darboğaz yapmaz tabi. Ama bu sefer de VRAM miktarının daha fazla olması gerekir. Low ayarlarda oynarsanız darboğaz yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

Ultra ayarlarda darboğaz yapmaz tabi. Ama bu sefer de VRAM miktarının daha fazla olması gerekir. Low ayarlarda oynarsanız darboğaz yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

Maksat zaten oyunları olabildiğince yüksek ayarlarda oynayabilmek değil mi? Nihayetinde ultra ayarlarda yetiyorsa 4560 işlemci ekran kartına, yüksek performanslı ekran kartı almanın çokta problemi yoktur herhalde. ya sizce?

Her oyunun ultra ayarı bir değil ki. Bazı oyunlarda ne kadar ayarları yükseltirseniz yükseltin darboğaz yaşarsınız. Ayrıca yüksek FPS alamayacaksınız çünkü yüksek ayarlarda oynamaya mahkumsunuz. Alsanız bile VRAM miktarı fazla olmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı