Çözüldü G4560 ve 1050 Ti sistem Far Cry 4'te darboğaz yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım. Formattan sonra oynamak için Far Cry 4 indirdim. İlk gün herhangi bir sıkıntı yoktu gayet güzel oynadım fakat bugün oyun darboğaz yapıyor. Bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapmadım, oyun grafik ayarları aynı herhangi bir değişiklik yok.

Afterburner sıcaklık seviyesi normal. CPU kullanımı %99, GPU kullanımı %70-78 seviyesi arasında kalıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sistem özelliklerim: G4560-1050 Ti-8 GB 2133 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu oyunu dün oynadım derken daha önce de rahat bir şekilde oynadım. 1 sene önce de oynadım ben bu oyunu. Bu kadar darboğaz yaşamadım ama. Kalabalık savaş yerlerinde bile rahat rahat oynayabildim fakat bu sefer kare kare atlıyor oyun yürürken bile sorun çekiyorum.

Arkadaşlar ben bu oyunu dün oynadım derken daha önce de rahat bir şekilde oynadım. 1 sene önce de oynadım ben bu oyunu. Bu kadar darboğaz yaşamadım ama. Kalabalık savaş yerlerinde bile rahat rahat oynayabildim fakat bu sefer kare kare atlıyor oyun yürürken bile sorun çekiyorum.
Sürücüleri güncelledin mi?

Sorun kendi kendine çözüldü anlamadığım bir şekilde. Bir şey oldu galiba oyunu açarken. Şuan normal. GPU 94 CPU 80 civarlarında takılıyor.
Arkada bir işlem kalmış olabilir. Bir anda birisi gelip İ7 takmadıysa, arkada işlemci kullanan bir uygulama vardı, şuan bitti o işlem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı