G4560 ve GTX 1050 Sistem Yükseltme

Tarcansari

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 sene önce bir PC topladım:
  • G4560 işlemci
  • H110M Pro VD
  • Galax 1050 Exoc
  • 480 GB SSD
Ama şimdi bir şekilde upgrade etmek istiyorum, ortalama bütcem 2000 TL. AMD tabanlı sisteme geçmeyi düşünüyorum F/P açısından ama yeni Ryzen serisini de beklemeli miyim? R5 2600 almayı düşünüyorum şu an Intel çok pahalı gelmeye başladı. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler 🙏🏻
yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Son düzenleme:
R5 2600 alıcaksan öncelikle anakartı değiştirmen gerekiyor. Ryzen 5'i o anakarta takamassın.
Biliyorum tabikide alacağım hatta ramde almam gerekiyor suan ki RAM'im Gskill 2133mhz 1x8GB
B450 düşünüyorum şuanki RAM'lerimi 1-2 ay kullanabilirmiyim acaba
Öneride bulunacak kimse yok sanırım?
Arkadaşlar forum bu kadar mı inaktif?

Son düzenleme:
İşlemcini satabilirsen alabilirim yardımcı olmak için.
Satmayı düşünüyorum ama diğer işlemciyi aldığımda satıcam.
Yerinizde olsam elinizdeki bilgisayarı satıp, DA-V4/R5 1600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu ürünü alırdım. Olmuşken ekran kartı da bu şekilde yükseltmiş olursunuz.
2. El satış yapmadım pek satılırmı satılmaz mı bilmiyorum ama r5 2600 ve rx 590 special edition düşünüyorum taksitli olarak
Başka önerisi olan varmı arkadaşlar

Son düzenleme:
Satmayı düşünüyorum ama diğer işlemciyi aldığımda satıcam.

2. El satış yapmadım pek satılırmı satılmaz mı bilmiyorum ama r5 2600 ve rx 590 special edition düşünüyorum taksitli olarak
Başka önerisi olan varmı arkadaşlar
Hazır sistem almıyorsanız RX 590 almayın. RX 580 NITRO+ 1500-1600 TL civarında bulunabiliyor. RX 590 ile aralarında 300-400 TL ye değecek bir fark yok. Ryzen 5 2600 + RX 580 alın bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı