G4560 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

alemdar9

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2017
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
7 ay önce topladığım bilgisayarımda bütçemin artmasından dolayı iyileştirmeler yapmak istiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB
  • Monitör: AOC 24'' G2460FQ 1ms 144Hz
  • Anakart: MSI H110M PRO-VD
  • RAM : GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz
  • İşlemci: Pentium G4560
İşlemciyi değiştirmeyi ve RAM eklemesi yapmayı düşünüyorum. Yanlış düşünüyorsam belirtmenizi isterim. Sizce ne gibi değişiklikler yapmalıyım? Bütçem çok fazla yok bu arada :p
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem çok fazla yok bu arada :p
Buradan matematiksel bir değer çıkaramıyoruz. Bütçe belirtmelisiniz.
Yükseltme yapmak yerine, daha güncel bir mimariye geçilebilir. Bütçenizi belirtin, eldekileri de satınca bütçeniz yeterli oluyorsa Coffee Lake sisteme geçersiniz.
 
Ne amaçla yükseltmek istiyorsunuz? Oyun için mi? Office; Word vb. ofis programları için mi? Render, Photoshop, Sony Vegas Pro tarzı programlar için mi? Bütçeniz ne kadar? Elinizdeki ekran kartını vb. satıp yenisini mi almak istiyorsunuz yoksa üzerine mi eklemek istiyorsunuz? SSD, RAM gibi takviyeler mi yapmak istiyorsunuz?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı