Gayet normal. İşlemcin çift çekirdek. Günümüz şartların'da yetersiz bir işlemci gta 5 için.GTA oynarken işlemci kullanımı 85-90'a dayanıyor bazen 98'e kadar çıkıyor sistemim: İşlemci: G4600 Ekran kartı: MSI GT1030 fanlı Anakart: Sağlam bir anakart RAM: 8 GB. İyi bir ayar çekerseniz sevinirim.
İşlemci kullanımının %85-90'lara dayanması o işlemci için normal, benim i5 7500'de de o seviye bir kullanım var. Aldığınız FPS değerlerinde bir sıkıntı ya da anormallik yoksa dert ya da sorun edilecek bir durum yok.
Bendede aynı işlemci var ekran kartım gtx 1050, işlemci kaynaklı darboğaz sorunu apaçık ortada gpu kullanımımı yükseltemiyorum maalesef![]()
FPS deyeri iyi ama ekran kartı kullanımı 60'larda sorun olur mu?
Bu doğru, Pentium G serileri normal şartlarda sınırda da olsa besleyebildiği kartlarla kullanıldığı zaman yetersiz kalıyor GTA V'te, minimum gerçek sağlam 4 çekirdekli bir işlemci lazım o oyun için.
Hangi ayarlarda ama? Normalde benim GTX 1060 6 GB MSAA aktif hale getirmeden, kendini yormak istemediği ve GTA V için güçlü bir kart olduğu için bütün gücünü harcamıyor, ama sizdeki durum biraz başka gibi, oyun için SS ataın mümkünse, darboğaz olma olasılığı yüksek gibi.
Eki Görüntüle 576686
100'de yüze çıkma olayı araba kullandığımda oluyor sadece arabayı hızlı kullanınca.
Am normalde 96'lara çıkıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.