Kutay Esmez
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar sistemim:
Anakart: ASUS H110M-K.
İşlemci: Intel Pentium G4600.
Dahili ekran kartı: ASUS AMD Radeon R7 240 (4 GB)
RAM: G.Skill 8 GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133MHz
HDD: WD Blue 3, 5" 1TB.
Kasa: Everest eagle EC337.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro (Güncel)
Bios Sürümü 4210
AMD Radeon Software sürümü 20.11.2
VGA kablosunu anakartıma taktığım zaman görüntü geliyor. Fakat ekran kartıma taktığım zaman görüntü gelmiyor. Ekran kartımda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, çünkü herhangi bir oyunu yüksek performans ile çalışmasını seçince kullanılıyor. Sizce neden ekran kartına VGA kablosunu taktığım zaman görüntü gelmiyor? Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar konu kilitlenebilir çözümünü buldum. [G11CD] Tümleşik VGA Çıkışı Nasıl Etkinleştirilir? | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Bu siteden çözümüne bakabilirsiniz.
Anakart: ASUS H110M-K.
İşlemci: Intel Pentium G4600.
Dahili ekran kartı: ASUS AMD Radeon R7 240 (4 GB)
RAM: G.Skill 8 GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133MHz
HDD: WD Blue 3, 5" 1TB.
Kasa: Everest eagle EC337.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro (Güncel)
Bios Sürümü 4210
AMD Radeon Software sürümü 20.11.2
VGA kablosunu anakartıma taktığım zaman görüntü geliyor. Fakat ekran kartıma taktığım zaman görüntü gelmiyor. Ekran kartımda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, çünkü herhangi bir oyunu yüksek performans ile çalışmasını seçince kullanılıyor. Sizce neden ekran kartına VGA kablosunu taktığım zaman görüntü gelmiyor? Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar konu kilitlenebilir çözümünü buldum. [G11CD] Tümleşik VGA Çıkışı Nasıl Etkinleştirilir? | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Bu siteden çözümüne bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: