G4600 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Ben kendi kafama göre bir şeyler yapmaya çalıştım. Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Kendimce parçalar buldum. Sizce bu parçaların yerine ne alabilirim? Parçalar şunlar:
İşlemci: Intel Pentium G4600
Anakart: MSI H110M PRO-VD
RAM: GSKILL 4GB Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül RAM. (Bu RAM'dan 2 tane alıp 8 GB yapsam olur mu?)
Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti (Bu ekran kartı yerine de GT 1030 alsam daha iyi olur mu ? Bütçem biraz fazla oluyor.)
HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200 RPM 64MB Cache Harddisk

Bu RAM'dan 2 tane alıp 8 GB yapsam olur mu? Bu ekran kartı yerine de GT 1030 alsam daha iyi olur mu ? Bütçem biraz fazla oluyor. Kasayı da siz söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçenizi belirtin. RAM alacaksanız direkt 8 GB olan tek modüllerden alın. İleride bir 8 GB daha aldığınızda 16 GB RAM yaparsınız. Diğer türlü 4 tane 4 GB RAM ile uğraşacaksınız. Anakartın üstündeki RAM slotları da dolacak. Seçtiğiniz anakartta 2 adet RAM yuvası var. İleride 16 GB yapma şansınızı kapatmayın. Eğer oyun bilgisayarı toplamak istiyorsanız tavsiyem GTX 1050 Ti altına düşmeyin. Dediğim gibi bütçe belirtin uygun olan ne ise o toplanacaktır sizin için.

1569,72.png

Ben bu sistemi topladım ve söyledim şuan yolda geliyor. Sen istersen işlemciyi G4560 Yapıp 1050Ti alabilirsin sana kalmış. Ram olarak da ileride 8GB Alıcam 12GB Ram olucak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı