G4600 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

berat123123123

Hectopat
Daha fazla  
Bunları alacağım. 18 gün önce iGame GTX 1050 Ti sipariş ettim. Onu da buna takacağım. En fazla 200 TL'lik boş bir kasa istiyorum. Kasanın anakartla uyumunu anlamadığım için size soruyorum. Elimde 500 GB HDD de var. Bütün parçaları taksam Windows kursam çalışır mı? Yoksa BIOS güncellemem gerekiyor mu?
Ekran kartı Çin'den geliyor ve kargo sitesinde gümrükten geçti diyor, o ne demek?

Son düzenleyen: Moderatör:
G4600 Kaby Lake bir işlemci olduğu için H110 chipset BIOS güncellemesi istiyor. Satıcı ile iletişime geçip sorabilirsiniz güncelleyip güncellemediklerini.
Geriye kalanlar uyumlu.
Ekran kartı Çin'den geliyor ve kargo sitesinde gümrükten geçti diyor, o ne demek?
Yurt dışından gelen her ürün gümrüğe girer ve gümrükte ithalat işlemleri yapılır. Gümrükten geçti yazıyorsa yapmanız gereken bir şey yok, gelmesini bekleyin.

G4600 Kaby Lake bir işlemci olduğu için H110 chipset BIOS güncellemesi istiyor. Satıcı ile iletişime geçip sorabilirsiniz güncelleyip güncellemediklerini.
Geriye kalanlar uyumlu.

Yurt dışından gelen her ürün gümrüğe girer ve gümrükte ithalat işlemleri yapılır. Gümrükten geçti yazıyorsa yapmanız gereken bir şey yok, gelmesini bekleyin.
merhaba bana n11 den bir güç kaynağı önerirmisiniz bu sisteme takıcamda 200-250 tl arası

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı