G502 vs DeathAdder V2

Bütçe
700

Hank J Wimbleton

Hectopat
Biliyorum son zaman fazla fare konusu açtım, kusura bakmayın ilk defa bu kadar büyük bir bütçe geçti elime. G502'nin tasarımı ve tuş sayısı beni cezbediyor. Ama o da 700TL'ye düşmez gibi. DeathAdder'ın şu sağ mı sol mu ne hangisinde bilmiyorum bir butonunda sallanma varmış, o olmasa direkt alacaktım. Bu ikisi arasından dediklerimi göz önünde bulundurarak hangisini tavsiye edersiniz?

G502'nin kablosunu ben pek sevmedim aldıktan 1 hafta sonra USB girişinin oradaki kısımda kablo dışarı çıktı.
Ayrıca el yapına uygun değilse de macrolar uzak kalabiliyor oyun oynarken.
Ben de tasarım ve macro sayısı için almıştım ama iyi mi yaptım kötü mü artık emin değilim. Oyunda macrolarda ellerim karışıyor. :D

G502'nin kablosunu ben pek sevmedim aldıktan 1 hafta sonra USB girişinin oradaki kısımda kablo dışarı çıktı.
Ayrıca el yapına uygun değilse de macrolar uzak kalabiliyor oyun oynarken.
Ben de tasarım ve macro sayısı için almıştım ama iyi mi yaptım kötü mü artık emin değilim. Oyunda macrolarda ellerim karışıyor. :D
Elim büyük hocam sıkıntı yok, ama kablo kısmında dediğiniz anlayamadım.
Hocam o butondaki boşluk sorunu doğru mu?

Kasaya taktığın kısım var ya USB girişi. Oradaki kablo ben de daha ilk haftalardan deforme oldu. İç kablo gözüküyor anlamında dedim. O yüzden kablo kalitesini beğenmedim.
İlk defa duydum hocam. Örgü kablo değil miydi bir de?

Elim büyük hocam sıkıntı yok, ama kablo kısmında dediğiniz anlayamadım.

Hocam o butondaki boşluk sorunu doğru mu?
@BerkayZ87

Hocam orada mısınız @BerkayZ87

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı