Çözüldü G770 laptop kasmaya ve donmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorunum çözüldü, zararlı yazılım varmış bilgisayarda. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
G770 bir tane laptopum var çok hızlı çalışıyor normalde ama son 2 gündür bir kasma oluşuyor. Nedenini de bulamadım.

Eğer şarjda değil de pilde kullanmaya çalıştıysanız normaldir. Eğer aldığınızdan bu yana 6 ayı geçtiyse sıcaklıkları kontrol edin. Bilgisayarın yüksek performans modunu açın. (ThorttleStop indirip High Performanceyi açın ve disable Turbo'nun tikini kaldırın.)

Casper laptop işine girdiğinden berri zaten hep batırdı ve gene şaşırtmadı ben diyorum Casper alınmaz paranızı yazık etmeyin Casper'dan daha kaliteli markalar var gidin onlardan alın laptop.

Direkt "Casper"a laf atmamalıyız burada bence. Donanımsal veya yazılımsal bir hata olmuş olabilir ama evet, Casper kalitesiz bir marka.

Eğer şarjda değil de pilde kullanmaya çalıştıysanız normaldir. Eğer aldığınızdan bu yana 6 ayı geçtiyse sıcaklıkları kontrol edin. Bilgisayarın yüksek performans modunu açın. (thorttlestop indirip high performanceyi açın ve disable Turbo'nun tikini kaldırın.)

Direkt "Casper"a laf atmamalıyız burada bence. Donanımsal veya yazılımsal bir hata olmuş olabilir ama evet, Casper kalitesiz bir marka.

Ben caspera laf atmıyorum sadece doğru olanı söylüyorum Casper tüm laptoplarda insanı canından edebilecek türden türden farklı farklı bir dünya hatalar var ve bunlar cidden can sıkıcı madem beceremiyon o zaman bu PC sektöründen çıkacan Casper.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı