muratcimen98
Hectopat
- Katılım
- 18 Mayıs 2014
- Mesajlar
- 59
Selamlar herkese, GA-78LMT-S2 anakartıma hem HDD hem SSD takıp bir arada kullanabilir miyim? Eğer kullanabiliyorsam bana SSD önerisinde bulunabilir misiniz?
Hocam A400'ü önermeyelim lütfen. 2D NAND kullanan bir SSD. 3D NAND'a göre daha verimsiz ve kötü. Patriot Burst ile aynı fiyatta bir de. Fiyatını hak etmiyor. Phison S11 kullansa da (Patriot Burst'da da Phison S11 var) 2D NAND yüzünden kötü bir SSD.Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de
Kullanabilirsiniz lakin iki tane SATA kablosuna ve iki tane de güç kablosuna ihtiyacınız olacak. PSU'da var zaten güç kabloları. Başka bir SATA kablonuz yoksa temin edip HDD'yi de kullanabilirsiniz. İkisi aynı anda kullanılabilir yani. Ki ikisi aynı anda kullanılamasaydı saçma olurdu.Önerileriniz için teşekkür ederim. Peki ben sorunsuz olarak hem HDD hem SSD'yi aynı bilgisayarda kullanabilirim değil mi? Ayrıca montaj için dönüştürücü vs. gerekli mi?