GA-Z97X-UDH5 Sistem Verbose Mod'da CPU halted Sorunu

hobapli

Megapat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
47
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. İntel işlemcili GA-Z97X-UDH5 anakarta sahip Yosemite kurulumu sistemim gayet güzel çalışıyordu. Bugün yeniden başlatmak istediğimde sistem tam açılacakken her defasında kapanıyor.

Verbose Mod'da CPU halted diyor ve kapanıyor. Fikri olan var mı ? İyi forumlar!
 
Her seferinde imladan ceza alıyorum. Arkadaşlar neden bukadar katısınız?
Çok kapitalist bir anlayışı var sistemin. Bir de bana söyleyin neymiş imla hatası ?
Tabi bu cevabımda da imladan çakacağım için yarın görüşmek üzere.
 
Bu mesajında imladan çakmayacaksın. Zira 'S' yazmak yerine 'Ş' yazmayı, 'i' yazmak yerine 'ı' yazmayı, virgül ve noktadan sonra boşluk bırakmaya özen göstermişsin. Nihayetinde biz ceza verelim deliliğinde değiliz. Çünkü biz moderatörler, o kadar işimizin arasında sizin mesajlarınızdaki her yazım, imla hatasını düzeltip diğer kullanıcılarımızında sorun yaşadıklarında baktıklarında anlayacakları, çözüm bulacakları bir forum için uğraşıyoruz. Zira burası kimsenin Whatsapp kontakt listesindeki arkadaşları ile paylaşımda bulundukları bir sohbet merkezi değil.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı