Gainer kilo aldırır mı?

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
175 boyunda 55 kiloyum, aşırı zayıfım. Spor yapmaya vakit bulamıyorum. Günde 14 saat çalışıyorum diyebilirim. Çalıştığım iş yerinde orta ağırlıkta ürünler kaldırıp indiriyorum diyebilirim onun haricinde ayaktayım ve devamlı yürüyorum iş yerinde. Yemek aralarında gainer kullansam herhangi bir etkisi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
175 boyunda 55 kiloyum, aşırı zayıfım. Spor yapmaya vakit bulamıyorum. Günde 14 saat çalışıyorum diyebilirim. Çalıştığım iş yerinde orta ağırlıkta ürünler kaldırıp indiriyorum diyebilirim onun haricinde ayaktayım ve devamlı yürüyorum iş yerinde. Yemek aralarında gainer kullansam herhangi bir etkisi olur mu?
Dünyanın basit işi kilo almak 1 kg pirinç ye bak nasıl alıyon kilo.

Gainer, kısaca kalorili protein tozuna verilen isimdir. Gainer çeşitleri; karbonhidrat, protein ve yağ içerdiği için bu ürünler, günlük kalori ihtiyacını karşılar. Bu sebeple bir besin takviyesi olarak da nitelendirilir. Gainer özelliklerinden en önemlisi kilo alımına yardımcı olmasıdır. Ama unutma sadece bununla geçme öğününü iyi yedikten sonra kullanabilirsin eğer sık spor yapmıyorsan yağ olarak alabilirsin biraz spor yapp.

Gainer kilo aldırmaz. Bu soru, "1 tabak tavuklu pilav kilo aldırır mı?" gibisinden bir soru.

Gainer bir supplementtir. Supplement kelimesinin anlamı ise takviyedir. Takviye, adı üstünde takviyedir ve bu tür ürünler öğün yerine geçmezler.

Örneğin 3000 kalori almanız gerekiyor fakat siz 2500 aldınız, gainer bu gibi durumlarda hayat kurtarıcı olabiliyor. Tek başına hiçbir işe yaramayacaktır.

Eğer doktora gidip test yaptırmadıysanız, "metabolizmam hızlı" diye bir şey yoktur bilemezsiniz. Yeteri kadar yemiyorsunuzdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı