Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #21 Saçma salak merdivenaltı Trendyol markalarını almayın, bütçeniz yetiyorsa nutrade gainer yoksa supplementler veya bigjoy-mysupplement alabilirsiniz.
Saçma salak merdivenaltı Trendyol markalarını almayın, bütçeniz yetiyorsa nutrade gainer yoksa supplementler veya bigjoy-mysupplement alabilirsiniz.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 24 Aralık 2024 #22 CeoPotato dedi: Ne kadar kullanırsan o kadar gider yani hangisi uyguna geliyorsa onu al. Genişletmek için tıkla... Aodien_yigit dedi: Saçma salak merdivenaltı Trendyol markalarını almayın, bütçeniz yetiyorsa nutrade gainer yoksa supplementler veya bigjoy-mysupplement alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HIQ aldım dostum sağ ol popüler olan ne varsa her markayı önerdiniz ben kendim besin içeriklerine bakarak kendim seçtim.
CeoPotato dedi: Ne kadar kullanırsan o kadar gider yani hangisi uyguna geliyorsa onu al. Genişletmek için tıkla... Aodien_yigit dedi: Saçma salak merdivenaltı Trendyol markalarını almayın, bütçeniz yetiyorsa nutrade gainer yoksa supplementler veya bigjoy-mysupplement alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HIQ aldım dostum sağ ol popüler olan ne varsa her markayı önerdiniz ben kendim besin içeriklerine bakarak kendim seçtim.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #23 333542 dedi: HIQ aldım dostum sağ ol popüler olan ne varsa her markayı önerdiniz ben kendim besin içeriklerine bakarak kendim seçtim. Genişletmek için tıkla... HIQ'te güzeldir fakat nutrade besin içeriği olarak daha iyi, güle güle kullan.
333542 dedi: HIQ aldım dostum sağ ol popüler olan ne varsa her markayı önerdiniz ben kendim besin içeriklerine bakarak kendim seçtim. Genişletmek için tıkla... HIQ'te güzeldir fakat nutrade besin içeriği olarak daha iyi, güle güle kullan.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 25 Aralık 2024 #24 Aodien_yigit dedi: HIQ'te güzeldir fakat nutrade besin içeriği olarak daha iyi, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Linki var mı hangisi anlamadım.
Aodien_yigit dedi: HIQ'te güzeldir fakat nutrade besin içeriği olarak daha iyi, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Linki var mı hangisi anlamadım.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #25 333542 dedi: Linki var mı hangisi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mass Gainer Nutrade Mass Gainer ile kilo ve kas kütlenizi artırın. Karbonhidrat tozu ile yoğun antrenmanlar için gerekli enerji ve besin desteğini sağlayın! nutrade.com.tr
333542 dedi: Linki var mı hangisi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mass Gainer Nutrade Mass Gainer ile kilo ve kas kütlenizi artırın. Karbonhidrat tozu ile yoğun antrenmanlar için gerekli enerji ve besin desteğini sağlayın! nutrade.com.tr
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.393 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #26 HİQ ve Nutrade var bende Nutrade kesinlikle daha iyi. HİQ kusturacak derecede kötü yapıyor beni belki ben sevememiş olabilirim.
HİQ ve Nutrade var bende Nutrade kesinlikle daha iyi. HİQ kusturacak derecede kötü yapıyor beni belki ben sevememiş olabilirim.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 25 Aralık 2024 #27 Aodien_yigit dedi: Mass Gainer Nutrade Mass Gainer ile kilo ve kas kütlenizi artırın. Karbonhidrat tozu ile yoğun antrenmanlar için gerekli enerji ve besin desteğini sağlayın! nutrade.com.tr Genişletmek için tıkla... Aklımda kalsın bitince bunu alırım 100gramında mı 70 carb var.
Aodien_yigit dedi: Mass Gainer Nutrade Mass Gainer ile kilo ve kas kütlenizi artırın. Karbonhidrat tozu ile yoğun antrenmanlar için gerekli enerji ve besin desteğini sağlayın! nutrade.com.tr Genişletmek için tıkla... Aklımda kalsın bitince bunu alırım 100gramında mı 70 carb var.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #28 333542 dedi: Aklımda kalsın bitince bunu alırım 100gramında mı 70 carb var. Genişletmek için tıkla... 74 gr var hocam, ek olarak yulafunu kullanıldığı için HIQ'e göre daha iyi.
333542 dedi: Aklımda kalsın bitince bunu alırım 100gramında mı 70 carb var. Genişletmek için tıkla... 74 gr var hocam, ek olarak yulafunu kullanıldığı için HIQ'e göre daha iyi.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 25 Aralık 2024 #29 İçerisinde creatine yok ama o eksik olmuş biraz.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #30 333542 dedi: İçerisinde creatine yok ama o eksik olmuş biraz. Genişletmek için tıkla... Gainer da kreatin olmaması daha iyi zaten hocam.
333542 dedi: İçerisinde creatine yok ama o eksik olmuş biraz. Genişletmek için tıkla... Gainer da kreatin olmaması daha iyi zaten hocam.