Gainer ve whey tavsiyesi

Muscletech denedim sanki daha iyi gibiydide bilemedim onun dışında 5-10 marka denemişimdir bitirmişimdir en az. Birde kutunun altında galon hesabı var genelde yurtdışı ürünlerinde böyle olabiliyor ama bilemezsin tabi. Belkide plaseboydu ayrıyeten dönem dönem değişir bence ülkedeki çoğu marka sahte üretmeye başlıyor veya Türkiye'ye geldikten belli süre sonra patates olmaya başlıyorlar zaten çoğu kişi biliyor. Mümkünse en azından yurtdışından almaya-getirtmeye çalış yasal olarak O sebeple çok da şey yapmamak lazım bu toz işlerine geneli plasebo çünkü. Yani 1 ölçek toz alacağına 100gr tavuk yesen daha iyi veya balık vs. güya 2'sinde de aynı protein oranı var ama aynı hissettirmiyor değil mi? En kral protein tozu 3 yumurta veya 100 gr tavuğun yerini tutamaz. Hemen toz içmeliyim yoksa katabolik duruma geçerim saçmalığınında artık bırakılması gerekiyor. Son birkaç senede insanlar ne yazık ki bu influencer kılıklı patateslerden, patates10 kodlu tiplerin para kazanmak için çektiği videolarla her şeyi abartmasından gına geldi. Kardeşim ağırlığı kaldıracan 130-180 gr kilona göre proteinini alacaksın bitti gitti 3-4 sene sonra zaten istesen de natural olarak sınırına gelirsin en kötü ihtimal %80-90 ına gelirsin. Ha gelemedin mi "yooo ben o kadar çalıştım 15. senemde ölçü aldım" mı diyorsun? O zaman yalandan çalışmışsın bu kadar basit. Yani hani bir zamanlar klasikti "ya hocam birkaç senedir yapıyorum ancak gelişimim durdu ne yapmalıyım?" tarzı sorular soruyolardı o zamanın influencerları da sallama bilgi söylüyordu belki arasında cahil olduğundan kendisi inanda vardır bilemeyeceğim. Ama aslında hepsinin gelişimi durma noktasına gelmişti ve durmuştu. Ama işte takipçi kaybetmiyim diye uydurdukları safsatalara yenisini ekliyolardı. Yok proteini arttır yok dumbellı tutarken aynı zamanda da içinden bir dilek tut vs. Başka bir influencer ve yarışmacı Mustafa Yıldızın 40 yaşında natural yarışmacı short videosuna bak yani %10-12 yağ oranında ondan biraz daha dolu gözüküyorsan(Çünkü videodaki arkadaş yağ oranı daha az haliyle)tamam artık %80-90 ına, belki sınırına gelmişsin artık. Kendini paralamanın alemi yok milletin duygularını sömürüyorlar bu devrin insanından harbi korkulur 2 kuruş para veya kariyer 2 ekstra takipçi için yetimhane kundaklayacak tipler olduğunu düşünüyorum. Onun dışında hareketlerin bile pek bir farkı yok yani sen yok dumbell press yerine fly yapayım işte bilimsel olarak bulunmuş %39 daha fazla aktive ediyormuş felan diye onu yapman aslında pekdç bir şey değiştirmeyecek. Hadi diyelim doğru hepsi teorik ve pratikte de. 1000 saat video izlesen 4 senede değil 3 sene 10 ayda yaparsın en fazla o kadar günün sonunda zaten belli seviyeye gelecek her kas grubun.

Ne yazmışım be neyse bari kalsın millet faydalansın iyi forumlar... 😃😅
Sen biraz içini dökmüşsün hocam sanki :D Influencerlerin ürünleri pohpohlaması olayı doğru ya da saçma sapan alakasız antrenman yöntemleri sunmaları da. Sponsor bulan reklama koşuyor şunu içersen şöyle olur bunu içmezsen böyle olur, antrenmandan önce bunu içmezsen kanın kaynamaz sonra bunu almazsan bir hafta düzelemezsin vs bir dünya laf çeviriyorlar.

Ben 3 senedir yapıyorum bu sporu öncesinde 15 sene kadar tekvando futbol ve bisiklet geçmişim var. Ömrüm boyunca yemek yeme konusunda hep eksik kaldım yemeyi sevmiyorum. Body tarafına geçince ise bu büyük problem oluşturmaya başladı. 3 senedir geçmişe kıyasla daha düzenli ve fazla yiyorum. Yağ oranım yüzde 8-9'larda. Genetik olarak da hep böyleydim. Kolumdan 41cm ölçü almaya başladım. Boy kilo 190-85. Gelgelelim artık burada tıkandım. Daha fazla yemek de istemiyorum midem almıyor. Bu işi de spordan çıkarıp kendimi zorlayarak sıkıntı haline getirmek istemiyorum. Çünkü ben yarışmacı değilim. Ben sporun kendisini seviyorum ve aynada gördüğümden memnun oluyorum. O nedenle düzgün bir whey desteği için araştırma yapıyordum. Arkadaşlar sağ olsunlar tavsiyede bulunmuşlar. Ona göre hareket edeceğim.

Commander öneririm yeni gainer çıkarttılar şuanda da commander15 koduyla indirim var. Wpc70 den yapmışlar gainer i maltodextrin dışında başka bir şeker vs ilavesi de yok. Ayrıca b kompleks çinko ve magnezyum ilaveli. Lezzet olarak da bence rakipsiz.

Sen biraz içini dökmüşsün hocam sanki :D Influencerlerin ürünleri pohpohlaması olayı doğru ya da saçma sapan alakasız antrenman yöntemleri sunmaları da. Sponsor bulan reklama koşuyor şunu içersen şöyle olur bunu içmezsen böyle olur, antrenmandan önce bunu içmezsen kanın kaynamaz sonra bunu almazsan bir hafta düzelemezsin vs bir dünya laf çeviriyorlar.

Ben 3 senedir yapıyorum bu sporu öncesinde 15 sene kadar tekvando futbol ve bisiklet geçmişim var. Ömrüm boyunca yemek yeme konusunda hep eksik kaldım yemeyi sevmiyorum. Body tarafına geçince ise bu büyük problem oluşturmaya başladı. 3 senedir geçmişe kıyasla daha düzenli ve fazla yiyorum. Yağ oranım yüzde 8-9'larda. Genetik olarak da hep böyleydim. Kolumdan 41cm ölçü almaya başladım. Boy kilo 190-85. Gelgelelim artık burada tıkandım. Daha fazla yemek de istemiyorum midem almıyor. Bu işi de spordan çıkarıp kendimi zorlayarak sıkıntı haline getirmek istemiyorum. Çünkü ben yarışmacı değilim. Ben sporun kendisini seviyorum ve aynada gördüğümden memnun oluyorum. O nedenle düzgün bir whey desteği için araştırma yapıyordum. Arkadaşlar sağ olsunlar tavsiyede bulunmuşlar. Ona göre hareket edeceğim.
Evet yav biraz öyle olmuş 😂Bu arada yazmaya dalıp söylemeyi unutmuşum.Weider ürünlerini kullandım Hardline ın iso whey de kullandım pek bir şey göremedim musletech daha iyi gibiydi. Keza bigjoyda birsürü ürünü kullandım aynısı. Muscletech daha iyiydi sanki ama tek kullanmadığım Hıq. Tabi herkesin vücudu farklı ben pre kullandığımda etkisini görmezken arkadaşa verdiğimde kabile liderliği dövüşüne hazır bir gümüş sırtlı goril gibiydi bilemiyorum yani.

Evet yav biraz öyle olmuş 😂Bu arada yazmaya dalıp söylemeyi unutmuşum.Weider ürünlerini kullandım Hardline ın iso whey de kullandım pek bir şey göremedim musletech daha iyi gibiydi. Keza bigjoyda birsürü ürünü kullandım aynısı. Muscletech daha iyiydi sanki ama tek kullanmadığım Hıq. Tabi herkesin vücudu farklı ben pre kullandığımda etkisini görmezken arkadaşa verdiğimde kabile liderliği dövüşüne hazır bir gümüş sırtlı goril gibiydi bilemiyorum yani.
Ben de bi gorile dönüşmeye hayır demem açıkçası 😅
hocam bigjoyda da mı bi etki göremediniz yanlış mi anladım. Muscletech alacağım onda karar verdim ama ilerde maddiyat zorlarsa alternatif olsun istiyorum

Commander öneririm yeni gainer çıkarttılar şuanda da commander15 koduyla indirim var. Wpc70 den yapmışlar gainer i maltodextrin dışında başka bir şeker vs ilavesi de yok. Ayrıca b kompleks çinko ve magnezyum ilaveli. Lezzet olarak da bence rakipsiz.

Teşekkür ederim hocam maltodextrin kullanmak istemiyorum

Son düzenleme:
Ben de bi gorile dönüşmeye hayır demem açıkçası 😅
hocam bigjoyda da mı bi etki göremediniz yanlış mi anladım. Muscletech alacağım onda karar verdim ama ilerde maddiyat zorlarsa alternatif olsun istiyorum
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bigjoy un 4-5 ürününü kullandım aralarında protein tozu veya gainer yoktu o sebeple o konuda konuşmak doğru olmayabilir. Ama diğer ürünlerinde fayda olmadı derken mesela pre içtiğimde citrulline taurin ve beta alanini ayrı alıp kullandım big joyun. Aslında karıncalanma vs yaptı bende. Genelde beta alanin etkisi diye biliniyor ama yani öyle ahım şahım bir olay olmadı. Hardline nın bcaa matrix serilerini vsde. kullandım onlarda da keza. Yani musletech ilk Türkiye ye geldiğinde almıştım şuan ne durumda bilmiyorum ama hani öyle hardline veya weider veya suplementlerin protein tozuyla öyle ahım şahım bir farktan bahsetmiyorum burada. Azcık daha fazla kaliteli gibiydi enerjisi var gibiydi vs. Bence siz diğer ürünleri alıp deneyin boşuna ekstra paraya gerek yok. Ayrıyeten 2-3 sene evvelde supplementlerin protein tozunu kullanırken sırtımda baya sivilcelenme olmuştu bunu söyleyim. O zamanlar gerçi 3 ölçek vs içtiğim zamanlar oluyordu belki ondandır ama genede belirteyim dedim. Yani ben objektif biriyim.En pahalı ve en ucuz markaları denedim ama pekde bir şey yoktu sanki aralarında.

Bu arada duymuşsunuzdur belki protein tozu kullandığında hafif şişkinlik vs yapıyorsa genelde orjinal olma ihtimali yüksek diyorlar ama bilemiyorum yani. İçine başka şey katıp o etkiyide verebilirler şuanki devirde her şeyi yaparlar 2 kuruş daha kazanmak için o sebeple ondanda emin olamıyorum yani.

Goril mevzusunda takıldım yani arkadaşada etkisi oldu ama hani böyle hafif canlanma geldi çocuğa biraz daha antremanda formundaydı o kadar. Gerçi zaten ne bekliyosan daha o da ayrı konu😃

Son düzenleme:
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bigjoy un 4-5 ürününü kullandım aralarında protein tozu veya gainer yoktu o sebeple o konuda konuşmak doğru olmayabilir. Ama diğer ürünlerinde fayda olmadı derken mesela pre içtiğimde citrulline taurin ve beta alanini ayrı alıp kullandım big joyun. Aslında karıncalanma vs yaptı bende. Genelde beta alanin etkisi diye biliniyor ama yani öyle ahım şahım bir olay olmadı. Hardline nın bcaa matrix serilerini vsde. kullandım onlarda da keza. Yani musletech ilk Türkiye ye geldiğinde almıştım şuan ne durumda bilmiyorum ama hani öyle hardline veya weider veya suplementlerin protein tozuyla öyle ahım şahım bir farktan bahsetmiyorum burada. Azcık daha fazla kaliteli gibiydi enerjisi var gibiydi vs. Bence siz diğer ürünleri alıp deneyin boşuna ekstra paraya gerek yok. Ayrıyeten 2-3 sene evvelde supplementlerin protein tozunu kullanırken sırtımda baya sivilcelenme olmuştu bunu söyleyim. O zamanlar gerçi 3 ölçek vs içtiğim zamanlar oluyordu belki ondandır ama genede belirteyim dedim. Yani ben objektif biriyim.En pahalı ve en ucuz markaları denedim ama pekde bir şey yoktu sanki aralarında.

Bu arada duymuşsunuzdur belki protein tozu kullandığında hafif şişkinlik vs yapıyorsa genelde orjinal olma ihtimali yüksek diyorlar ama bilemiyorum yani. İçine başka şey katıp o etkiyide verebilirler şuanki devirde her şeyi yaparlar 2 kuruş daha kazanmak için o sebeple ondanda emin olamıyorum yani.

Goril mevzusunda takıldım yani arkadaşada etkisi oldu ama hani böyle hafif canlanma geldi çocuğa biraz daha antremanda formundaydı o kadar. Gerçi zaten ne bekliyosan daha o da ayrı konu😃
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler hocam. Supplement konusunda ben sadece kilo alma amaçlı gainer ve whey kullanıyorum gerisine hiç bulaşmiyorum. Kreatini mesela çok tavsiye ediyorlar ama alıp kullanmam ha aldığım wheyin içinde vardır o zaman tamam. Şu ana kadar grizzone kullandım hep ama sanki yani boşa gidiyor hep 😅

Muscleteche alternatif olarak hardline ve bigjoy var aklımda ilerisi için

Muscletech iyidir içiniz rahat olsun.
Hocam bana alternatif iki tane yerli marka önerebilir misiniz? İçinde kreatin olmasını istemediğimden dolayı hardline şimdilik eledim diyebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı