Gainward 4070 Super nasıldır?

O atılan iki model de markacılık sömürüsü ile satmaya çalışıyor. Çoğu milletin "marka değil ama" dediği model bunlardan iyidir. Önerim şu anda da indirimde diye Asus dual olabilir iki fanlılar arasında en iddialı modellerden birisi.

MSI da pek iyi sayılmaz. 30 serisi ventus 2x ler kadar olmasa da yine de tierlist lerin paspası ve fiyatının üstüne satılıyor.
Hocam asus dual mı alayım o zaman? Onlar da 27k dan başlıyor indirimdeyse link atabilir misiniz?

Ve şimdi gainward alınır mı? Veya zotac alınır mı?

Hocam ASUS Dual mı alayım o zaman? Onlar da 27kdan başlıyor indirimdeyse link atabilir misiniz?

Ve şimdi Gainward alınır mı? Veya Zotac alınır mı?

Gainward asla alınmaz. Zotac hakkında kendi bir yorumum yok ama internet alınmaz diyor. En mantıklısı ASUS veya Zotac gibi. Ben yine de MSI öneriyorum ama.

İ

Gainward asla alınmaz. Zotac hakkında kendi bir yorumum yok ama internet alınmaz diyor. En mantıklısı ASUS veya Zotac gibi. Ben yine de MSI öneriyorum ama.

Gainward neden asla alınmaz? Kendisi Palit'e ait ve NVIDIA partneri. Marka fanboyu olmayın. Bu bütçede alternatif yok şu an. 4000 serisinde Ghost, Windforce ve Ventus hariç her model uygun fiyatta alınır. Msi ventus al 75-80 derece en az.

Hocam önerdiğiniz ekran kartı için link atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gainward modeli 1350 RPM 65 derece gayet makul.

Son düzenleme:
Gainward Phantom bu dediğini duymasın 👀 Gainward asla alınmaz demek Palit in de üstünü çizmek demek. Özellikle MSI ventus önerip Palit veya Gainward önermemek de...
Hocam asus dual mı alayım o zaman? Onlar da 27k dan başlıyor indirimdeyse link atabilir misiniz?

Ve şimdi gainward alınır mı? Veya zotac alınır mı?
Gainward her zaman iyi olmaz. Şu listeye bi göz at aydınlatacaktır. Cooling ve Averal listeye bak yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gainward Phantom bu dediğini duymasın 👀 Gainward asla alınmaz demek Palit'in de üstünü çizmek demek. Özellikle MSI Ventus önerip Palit veya Gainward önermemek de...

Gainward her zaman iyi olmaz. Şu listeye bir göz at aydınlatacaktır. Cooling ve averal listeye bak yeter.

Ghost modeli istisna onun dışında F/P oluyor.

Gainward Phantom bu dediğini duymasın 👀 Gainward asla alınmaz demek Palit in de üstünü çizmek demek. Özellikle MSI ventus önerip Palit veya Gainward önermemek de...

Gainward her zaman iyi olmaz. Şu listeye bi göz at aydınlatacaktır. Cooling ve Averal listeye bak yeter.

Tamam hocam bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı