Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam benim de aklımda 7500-8000 civarı vardı. Bende Palit Rtx 3060 var halihazırda bu kart da aynısı neredeyse. RVN kazıyorum taksitini kendi ödemesi mantığıyla böyle bir işe kalkıştım bakalım nasıl olacak. 7000 olsa bile taksitle 8000'e gelecek sanırım neyse ben iptal etmeyeyim Gainward'ı en iyisi 1660S bile 7000'ne dayanmışken. Bu arada 6600XT'yi 4600'e almıştım ilk çıktığında pek sevemedim o kartı karına sattım Palit'i aldım memnunum hem oyun hem de Mining performansı konusunda.Gaming gecesinde 3 fanlı olanı 8K cıvarı olur.
Almış yalnız.Al-sat yapılmayacaksa veya acele yoksa alınmaz. En az 6 ay sonra tüm Technopat "RTX 3060 alınmaz kardeşim o fiyata 3060 Super var" diye gömecek bu kartı. Çok ihtiyacınız varsa da 6600 XT ve 3060 Ti kovalayın. 3060'ın bu fiyatları performansına göre gereksiz yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.