Ligin son maçı ve şampiyonluk o maça bağlı olmadığı sürece o stattan galip gelemez. Birde 4 kırmızı kart görüp hükmen galip gelme şansı var diğer türlü hiç kimse boşuna heveslenmesin.
bu konuyu Ekşi Sözlükte bir Galatasaraylının açtığı başlıkta gördüm bilginize.Galatasaraylıyım, ben "Acaba Başakşehir'i yenip liderliğe geçebilir miyiz?" ve "Ligin sonunda şampiyonluğu kazanır mıyız?" diye düşünüyorum. Bence siz de tek maça değil de acaba ligi kaçıncı sırada bitirebiliriz diye düşünmelisiniz. Keşke kupadan elenmeseydiniz, Avrupa vizesi için kupayı almanız iyi olurdu. Fenerbahçe'nin de yeni transferleri gayet güzel, hatta takıma geri dönen Dirar da oldukça verimli.
Ekşi Sözlük ve benzeri sözde sözlük sayfalarını kullanmıyorum.Bu konuyu Ekşi Sözlükte bir Galatasaraylının açtığı başlıkta gördüm bilginize.
İlk yarı oynanan maçta taraftar, skor ve moral avantajı Gs'deyken bile kazanamadıysa ki üstüne ikinci yarı maçı bile kaybedebilirlerdi, o sunduğun argümanların tamamı çürümüz oluyor. Ek olarak forumdaki arkadaşların yaşı tep tutmaz ama Samuel Johnson desem yeterli heralde. Daha iyi Galatasaraylar geldi Kadıköye, şuan ki kadro onların yanına yaklaşamaz. Bu arada kazanamaz iddiasını sürdürüyorum olaya bakış noktan yanlış demeye çalışıyorum.Moralinizi bozmak istemiyorum ama, benim düşüncem Fenerbahçe'nin yenmesi biraz zor. Galatasaray'ın kadrosu sağlam. Kolay kolay yenilecek bir takım gibi görülmüyor. Fenerbahçe'nin yediği bir gol bile moral yönünde Galatasaray'a bir fırsat olarak geçer. Bir düşenin bir daha yükselemeyeceği bir maç bile olabilir belki. Dediklerime aldanmayın, Fenerbahçe de güçlü bir takım. Fakat benim düşüncem mağlubiyet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.