Galatasaray bu sene Kadıköy'de Fenerbahçeyi yenebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Galatasaraylıyım, ben "Acaba Başakşehir'i yenip liderliğe geçebilir miyiz?" ve "Ligin sonunda şampiyonluğu kazanır mıyız?" diye düşünüyorum. Bence siz de tek maça değil de acaba ligi kaçıncı sırada bitirebiliriz diye düşünmelisiniz. Keşke kupadan elenmeseydiniz, Avrupa vizesi için kupayı almanız iyi olurdu. Fenerbahçe'nin de yeni transferleri gayet güzel, hatta takıma geri dönen Dirar da oldukça verimli.
bu konuyu Ekşi Sözlükte bir Galatasaraylının açtığı başlıkta gördüm bilginize.

Moralinizi bozmak istemiyorum ama, benim düşüncem Fenerbahçe'nin yenmesi biraz zor. Galatasaray'ın kadrosu sağlam. Kolay kolay yenilecek bir takım gibi görülmüyor. Fenerbahçe'nin yediği bir gol bile moral yönünde Galatasaray'a bir fırsat olarak geçer. Bir düşenin bir daha yükselemeyeceği bir maç bile olabilir belki. Dediklerime aldanmayın, Fenerbahçe de güçlü bir takım. Fakat benim düşüncem mağlubiyet.

Moralinizi bozmak istemiyorum ama, benim düşüncem Fenerbahçe'nin yenmesi biraz zor. Galatasaray'ın kadrosu sağlam. Kolay kolay yenilecek bir takım gibi görülmüyor. Fenerbahçe'nin yediği bir gol bile moral yönünde Galatasaray'a bir fırsat olarak geçer. Bir düşenin bir daha yükselemeyeceği bir maç bile olabilir belki. Dediklerime aldanmayın, Fenerbahçe de güçlü bir takım. Fakat benim düşüncem mağlubiyet.
İlk yarı oynanan maçta taraftar, skor ve moral avantajı Gs'deyken bile kazanamadıysa ki üstüne ikinci yarı maçı bile kaybedebilirlerdi, o sunduğun argümanların tamamı çürümüz oluyor. Ek olarak forumdaki arkadaşların yaşı tep tutmaz ama Samuel Johnson desem yeterli heralde. Daha iyi Galatasaraylar geldi Kadıköye, şuan ki kadro onların yanına yaklaşamaz. Bu arada kazanamaz iddiasını sürdürüyorum olaya bakış noktan yanlış demeye çalışıyorum.

Yenemez. Çokta önemli değil fazla şey yapmayın. Mayıslar bizim :)

Çok iyi bir Galatasaray taraftarı olmama rağmen ben saldım bu konuyu arkadaşlar. Senelerce Fenerbahçenin en kötü dönemlerine de denk geldim. Olmuyor arkadaşlar o stadda birşeyler var😄Sizde salın bence 22. şampiyonluk geliyor ona odaklanın 💛

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı