Çok iyi bir Galatasaray taraftarı olmama rağmen ben saldım bu konuyu arkadaşlar. Senelerce Fenerbahçenin en kötü dönemlerine de denk geldim. Olmuyor arkadaşlar o stadda birşeyler varSizde salın bence 22. şampiyonluk geliyor ona odaklanın ❤
Hadi Luyindama'ya neyse de Serdar Aziz'in Fenerbahçe'deki gol istatistiğinden daha az istatistiğe sahip olan forvetler ve yaptığı kademe hatalarıyla tanıdığım Marcao için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ayrıca o maçta Eren oynamadı bile.
Hadi Luyindama'ya neyse de Serdar Aziz'in Fenerbahçe'deki gol istatistiğinden daha az istatistiğe sahip olan forvetler ve yaptığı kademe hatalarıyla tanıdığım Marcao için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ayrıca o maçta Eren oynamadı bile.
Marcao kaç yaşında Serdar kaç yaşında ? Marcao nun Serdar kadar tecrübesi var mı ? Yada Marcao daha önce hiç büyük takımda ve büyük taraftar önünde oynamış mı ? ben kumaşına bakıyorum 1-2 seneye Marcao uluslararası stoper olur bu arada o maçta zaten Gomis yada iyi bir forvet olsa o maç öyle bitmezdi ayrıca Diagne nin attığı gol sayısı senin takımının attığı gol sayısından fazla ve Mitroglou 2 maç 1 gol 1 asist performansı var bekleyip görmek lazım.