ImmanuelKant
Decapat
Neustadter çöpüyle, Frey çöpüyle, Ayew çöpüyle, Benzia çöpüyle çıktığımız deplasmanda 2-2 berabere kaldık, Sadık/Serdar Aziz, Soldado, Moses ve Ekici/Zajc ile iç sahada kim bilir neler yaparız 
Serdar Aziz/Maicon ve Eren çöpleriyle maçı verdik bakalım yeni kadro neler yapacak.Neustadter çöpüyle, Frey çöpüyle, Ayew çöpüyle, Benzia çöpüyle çıktığımız deplasmanda 2-2 berabere kaldık, Sadık/Serdar Aziz, Soldado, Moses ve Ekici/Zajc ile iç sahada kim bilir neler yaparız![]()
He he geliyo geliyo bakÇok iyi bir Galatasaray taraftarı olmama rağmen ben saldım bu konuyu arkadaşlar. Senelerce Fenerbahçenin en kötü dönemlerine de denk geldim. Olmuyor arkadaşlar o stadda birşeyler varSizde salın bence 22. şampiyonluk geliyor ona odaklanın
❤
Onyekuru ve Diagne nin iyi oynamasına bakar.Bu sene çok umutluyum. Feneri yenelim bırakın gitsin şampiyonluk![]()
Serdar Aziz/Maicon ve Eren çöpleriyle maçı verdik bakalım yeni kadro neler yapacak.![]()
Marcao kaç yaşında Serdar kaç yaşında ? Marcao nun Serdar kadar tecrübesi var mı ? Yada Marcao daha önce hiç büyük takımda ve büyük taraftar önünde oynamış mı ? ben kumaşına bakıyorum 1-2 seneye Marcao uluslararası stoper olur bu arada o maçta zaten Gomis yada iyi bir forvet olsa o maç öyle bitmezdi ayrıca Diagne nin attığı gol sayısı senin takımının attığı gol sayısından fazla ve Mitroglou 2 maç 1 gol 1 asist performansı var bekleyip görmek lazım.Hadi Luyindama'ya neyse de Serdar Aziz'in Fenerbahçe'deki gol istatistiğinden daha az istatistiğe sahip olan forvetler ve yaptığı kademe hatalarıyla tanıdığım Marcao için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ayrıca o maçta Eren oynamadı bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.