Galatasaray bu sene Kadıköy'de Fenerbahçeyi yenebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neustadter çöpüyle, Frey çöpüyle, Ayew çöpüyle, Benzia çöpüyle çıktığımız deplasmanda 2-2 berabere kaldık, Sadık/Serdar Aziz, Soldado, Moses ve Ekici/Zajc ile iç sahada kim bilir neler yaparız 😉

Neustadter çöpüyle, Frey çöpüyle, Ayew çöpüyle, Benzia çöpüyle çıktığımız deplasmanda 2-2 berabere kaldık, Sadık/Serdar Aziz, Soldado, Moses ve Ekici/Zajc ile iç sahada kim bilir neler yaparız 😉
Serdar Aziz/Maicon ve Eren çöpleriyle maçı verdik bakalım yeni kadro neler yapacak. 😉

Çok iyi bir Galatasaray taraftarı olmama rağmen ben saldım bu konuyu arkadaşlar. Senelerce Fenerbahçenin en kötü dönemlerine de denk geldim. Olmuyor arkadaşlar o stadda birşeyler var😄Sizde salın bence 22. şampiyonluk geliyor ona odaklanın 💛
He he geliyo geliyo bak 😆😆

Bu sene çok umutluyum. Feneri yenelim bırakın gitsin şampiyonluk 😤

Serdar Aziz/Maicon ve Eren çöpleriyle maçı verdik bakalım yeni kadro neler yapacak. 😉

Hadi Luyindama'ya neyse de Serdar Aziz'in Fenerbahçe'deki gol istatistiğinden daha az istatistiğe sahip olan forvetler ve yaptığı kademe hatalarıyla tanıdığım Marcao için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ayrıca o maçta Eren oynamadı bile.

Hadi Luyindama'ya neyse de Serdar Aziz'in Fenerbahçe'deki gol istatistiğinden daha az istatistiğe sahip olan forvetler ve yaptığı kademe hatalarıyla tanıdığım Marcao için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ayrıca o maçta Eren oynamadı bile.
Marcao kaç yaşında Serdar kaç yaşında ? Marcao nun Serdar kadar tecrübesi var mı ? Yada Marcao daha önce hiç büyük takımda ve büyük taraftar önünde oynamış mı ? ben kumaşına bakıyorum 1-2 seneye Marcao uluslararası stoper olur bu arada o maçta zaten Gomis yada iyi bir forvet olsa o maç öyle bitmezdi ayrıca Diagne nin attığı gol sayısı senin takımının attığı gol sayısından fazla ve Mitroglou 2 maç 1 gol 1 asist performansı var bekleyip görmek lazım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı