Galatasaray maçı için Passo biletler hemen tükeniyor mu?

Draugr

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
1.437
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar daha önce hiç maça gitmedim. Pazar günü olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı için bilet baktım fakat aklıma şu soru takıldı, yarın yani perşembe 11.00'de açılıyor Passo'lulara bilet satışı ama daha önce hiç deneyimlemedim. Biletler anında 2 dk içinde tükeniyorsa muhtemelen yetişemeyeceğim, boş yere babam ve kendim için Passo karta 500-600 TL para ödemek istemiyorum. Size sorum biletler anında tükeniyor mu? Bir de GS bonus kart var onda da 15 Mayıs günü yani bugün alınabiliyor öncelik var şu an gidip o kartı babam için çıkarsam 2 bilet alabilir miyiz öncelikli olarak yoksa ayrı ayrı mı çıkarmak gerekir? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Stadyum ortalama 48 bin kişilik. Ortalama 40 bin kombine var. Boşuna yenileme 3 saniyeyi geçmeden tükenecek hepsi derbi bir de. Anca karaborsadan 10 15 bin gibi fahiş fiyatlara alabilirsin onda da dolandırılmayacağının garantisi yok.
 
Kombine ile ne alakası var? Kombineliler her maça biletsiz girmiyor mu? Adı üstüne kombine.

Kombinedekiler stadda yer kaplamıyor mu? 40 bin kişilik kombine var 8 bin kapasite kalıyor. 8 bin bilet satışa çıkıyor. Stadın kapasitesi 48 bin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı