Galatasaray Mauro Icardi ile sözleşmesini uzatacak mı?

Lose and win

Centipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba, geçenlerde Icardi ile sözleşmeyi uzatma kararında kararsız olduğu söylenmişti. Bugün bir tane reals videosu gördüm, kendine iyi bak kaptan diye. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkese iyi sosyaller.

Herkese merhaba, geçenlerde Icardi ile sözleşmeyi uzatma kararında kararsız olduğu söylenmişti. Bugün bir tane reals videosu gördüm, kendine iyi bak kaptan diye. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkese iyi sosyaller.

Uzatılmasın, uzatılırsa maaş düşürülüp arada yedek kalacağı söylenmeli. Ekstra antrenman yapmadığı sürece gitsin.

Okan yönetime rapor verecekmiş. Ocak ayında sözleşme verildi verildi, yoksa bitti diye bir haber okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. En doğrusu sezon sonu yolların ayrılması olur. İcardi bizde ki misyonunu tamamladı ve gittikten sonra güzelce anılması için bu sezon son senesi olmalı. Kulüp için de doğru hamle olur. Yerine genç futbolcu alınmalı.

Ya şart koyup sağlam idman yaptıracaklar ya da teknik ekibe alacaklar, yoksa gitsin. 22-23 de ki fiziği ile şu ankinin alakası yok tamam sakatlık falan ama bu kadar fark da normal değil.

Gönderilebilirse devre arası gönderilmesi lazım ama pek mümkün durmuyor. Arap kuluplerinin isteği var ama sanmıyorum devre arası satılacağını. Zaten bizim kulüp de 2. santrforunu devre arası bırakmak istemez.Yeni santrfor bulamazsa eline yüzüne bulaştırırlar. Kulüp maaşında indirimle sözleşme uzatmak için Icardi'nin menajerine ulaşır. Eğer Icardi ve menajeri kabul ederse 1 yıl daha kontrat uzar gibi geliyor. Her ne kadar formu düşük ve lig düzeyinde oynayabilecek durumda bile olsa kulüp böyle simge bir oyuncuyu bedavaya göndermek istemez diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı