Galatasaray, Victor Osimhen ile anlaştı!

Gsliyim ama ben isterim hem taraftarın hem de yönetimin aklı başına gelir.
Türkiye'de futbolla yıkanıyor insanların beyinleri yazık tam belleri doğruluyor gibiydi yine başladılar. Osimhen 30+ gol atar evet belki galatasaray şampiyonlar liginde çeyrekte elenir evet ama yine de bu takımın masrafını çıkarması imkansız.

Technopat'ta futboldan anlayan elde tutulur 2-3 kişi yok o kadar ki sezon başında(24-25) herkes Beşiktaş şampiyon olacak diye konular açıyordu durum o kadar kötü.

Osimhen'i almak sadece bir futbolcu almak değil.
Galatasaray sadece futbol takımı değil bir marka ve Osimhen bu markanın gelişmesindeki ana faktör.

Ronaldo al nasr gibi düşünün ama bunun düşük çaptaki versiyonu.

Galatasaray 1-2 senede sadece Osimhen sayesinde 80M euroyu çıkartacaktır ki zaten 4 senelik dünyanın en iyi 10 belki 5 forvetinden birisini aldın başka hangi takımda böyle bir forvet var.

Osimhen hem marka olarak hem de oyun olarak Galatasaray'ı çok ileri taşıyacak şu anda Premier ligde olsa Osimhen büyük ihtimal ligin en iyi forvetlerinden birisi olurdu.

Ki belki 20 sene boyunca dünyanın en iyi 5 forvetinden birisi bizde oynadı diyebileceksin bundan iyi ne var.

Şu an Arsenal gyökeresi almak için 2 aydır uğraşıyor ve büyük ihtimal başaramayacak düşünün Osimhen öyle bir transfer başarısı.

Mesela 4 kişi bonservis ve maaş ile 70-80'e gelse mi daha karlı? Mesela 2 kanat, 1 santrafor, 1 göbek veya 1 tane santrafor mu; ben kesinlikle ilk dediğimi derim. Bir de konudan bağımsız biz Belhanda transferi mi yaptık acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. seçenek daha mantıklı. Bu takım sırf Gomis'in maaşını 3 kuruş arttırmadığı için bir servet harcadı. Giriş-Orta seviye topçulara 10-20 milyon euro gibi paralar sayıp don değiştirir gibi topçu değiştireceğimize o parayı bir kereden verip seneler boyu arkamıza yaslanırız daha iyi.

Fenerbahçe'li olarak söylüyorum, güzel transfer ancak yanına da adamlar lazım. Geçen sezon Osimhen taşıdı takımı çoğunlukla. Olası bir Osimhen sakatlığında hem takım sakata düşecek (Icardi falan var tamam ama bir Osimhen kalitesinde de değil) hem de o milyonlar o sezon için boşa gitmiş olacak.

Tabii Osimhen aldıktan sonra transfer yapacak bütçe kalır mı o da tartışmalı.

Osimhen ile anlaşmışlardı fakat Napoli ile anlaşmamışlardı, şimdi Napoli ile anlaşma sağlandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bak osimhen geçen seneki gibi top oynamaz oynayamaz. Geçen sene Süper Lige geldiğinde Avrupa'ya geri dönme istedi vardı şuan öyle bir şey istemiyor gibi görünüyor bu birinci sebep, 2. Sebep ise Türkiye'deki antremanlar osimhen antremanlar yüzünden 1 değilse 2, 2 değilse 2.5 sene adam gibi top oynar ama 2 sene olacağına hiç ümidim yok. Bir sonraki sezonun sonlarına doğru GS veya FB deki oyuncularin 1 tık üstü olur bu paralar mantıksız paralar icardiyi, saneyi aldığı gibi ucuza kaliteli adam alsaydı daha çok iş yapardı bence

Bak osimhen geçen seneki gibi top oynamaz oynayamaz. Geçen sene Süper Lige geldiğinde Avrupa'ya geri dönme istedi vardı şuan öyle bir şey istemiyor gibi görünüyor bu birinci sebep, 2. Sebep ise Türkiye'deki antremanlar osimhen antremanlar yüzünden 1 değilse 2, 2 değilse 2.5 sene adam gibi top oynar ama 2 sene olacağına hiç ümidim yok. Bir sonraki sezonun sonlarına doğru GS veya FB deki oyuncularin 1 tık üstü olur bu paralar mantıksız paralar icardiyi, saneyi aldığı gibi ucuza kaliteli adam alsaydı daha çok iş yapardı bence
Diğer oyuncularla uymadığından Osimhen oynamak istese bile tam performansıyla oynayamaz zaten. Barış Alper sorun yaratıyor mesela.

Ben hep şunu dedim kendi cevremde koyu GS'liyim evimde 2014, 2015, yıllarında satılan GS'nin kitapları var ama şunu dedim Osimhen kadar boş bir transfer yapılmamalıydı bence tek bir adama 80 m ye yakın para bayılmaktansa 3,4 tane kaliteli adama para bayılayım daha karlı bir de senin daha sğb mo kanat gibi yerlere adam ihtiyacın varken cok saçma bir transfer.

Hocam zaniolo sane geldi daha ne olsun zaten kadro aynı kaldı sadece sağ bek bir de kaleci transferi olsa kadro tamam kalecide çözüldü galiba Ederson da bizde.

Diğer oyuncularla uymadığından Osimhen oynamak istese bile tam performansıyla oynayamaz zaten. Barış Alper sorun yaratıyor mesela.
Hadi ligi aldılar osimhen lige yetebilecek bir oyuncu bence ama Sl grup aşamasında Real Inter Bayern gibi maçlarda etkili olamiyacaktir onuda geçtim bu senede gördük az alkmar karşısında olanları yani Avrupa'da çok büyük şeyler beklemiyorum elemelere ulaşırlar gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı