Galatasaray'ın 4 gol yemesi

Maçı izlediniz mi bilmiyorum. Hatayspor'un 2. golünden önce ofsayt var, gol temiz bile olsa VAR'dan incelenip golden sonra çizgiyi çekip ofsayt olmadığına dair görüntüyü vermeleri gerekirdi. Yine Hatayspor'un 3. gölünden önce de Sacha Boey'e bariz bir faul var, hakem görmezden geldi. Bizim geçtiğimiz yıllarda 2 dakika öncesinde olan pozisyonu gösterip golümüzü iptal etmişlerdi.

Ben olsam önümüzdeki haftalarda paf takımla sahaya çıkar gerekirse küme düşer, yine de bu yapılan aleni operasyona sessiz kalmazdım.
Kamera açısı yanıltıyor.
Sahanın çizgilerinden belli ofsayt olduğu, beyazlı futbolcu sahanın uzun kesilen çimlerine daha yakın. Ben canlı izlerken daha golden önce ofsayt dedim.
 
Tamam o zaman kapatsınlar takımı, nasıl olsa Fatih Terim'den başka hiç bir insan yönetemez bu takımı.
Evet, Guardiola'nın yardımcısı diye 2 yıllık T.D kariyeri olan birisini buluyorlarsa kapatsınlar takımı bi' zahmet. Üstelik bu adam 60 yaşında, bu yaşına kadar T.D olarak elle tutulur bir başarısı olmayan birisiyse vah halimize.

O zaman Fatih Terim niye kalede İsmail'i oynatıyordu? Ve o da son maçlarda Aytaç hamlesini kullanıyordu.
İsmail ve Aytaç'ın bu takımda oynaması komedi gibi olay. Yanlış olduğunu söylüyor ve eleştiriyoruz zaten. Asıl komik olan bu yanlışların hala devam etmesi.

Hocam GS'yi bu duruma Torrent mi düşürdü sadece 1 maç ile?
Bu gidişle daha kötüsünü yaşatacak zaten sağ olsun. Görünen köy kılavuz istemiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı