Galatasaray'ın Fenerbahçe üzerine sert paylaşımı

Pavren

Femtopat
Katılım
3 Ocak 2023
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Galatasaray yaptığı paylaşımda "Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı Fenerbahçe." cümlesini kullanmış, ayrıyeten gayet sert ve akıllara kazınacak bir paylaşım olmuştur.
 
Futbol kulüplerinin böyle tepkiler vermesini çok olumlu değerlendiriyorum. TFF üzerinde bir baskı oluşturuluyor ve kayıtlar yayınlanıyor. Lakin bunlar yeterli değil tabii ki. VAR kayıtlarının direkt şeffaf olarak yayınlanması gerekiyor. Hakemler ve VAR hakemleri diken üstünde olmalılar. Doğrudan ligin kalitesi yükselecektir.
 
Yazık fanatiklik futbolu ne hale getirmiş sonra ağlıyorlar biz neden Avrupa'da sahne alamıyoruz iyi futbol oynayamıyoruz diye kendi eksikliğini düzeltmek yerine başkalarına suç atarsan tabii gelişemeyiz.
 
Bu iş zıvanadan çıktı. Bu olanların baş sorumluları TFF ve TFF'ye o VAR kayıtlarını yayınlattıranlardır.

Bugün bu kayıtlar açıklanıyorsa, yarın herhangi bir takım dahi çıkıp VAR kayıtlarını istese yayınlamak zorundalar. Aksi takdirde bu işte artniyet ve kayırma aranır.
 
Açıkçası pek futbol takip eden biri değilim ama bu ülkede oynanan futbolda özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların maçlarında çok fazla tartışmalı pozisyon çıkıyor. Hiç kimsenin temiz oynadığını sanmıyorum yani artık böyle paylaşımları pek umursamıyorum.
 
Bu iş zıvanadan çıktı. Bu olanların baş sorumluları TFF ve TFF'ye o var kayıtlarını yayınlattıranlardır.

Bugün bu kayıtlar açıklanıyorsa, yarın herhangi bir takım dahi çıkıp var kayıtlarını istese yayımlamak zorundalar. Aksi takdirde bu işte artniyet ve kayırma aranır.

Bu tarz olayların aydınlatılması Türk futbolu açısından iyi bir gelişme olabilir, olacaktır da. VAR kayıtlarının yayınlanması olayında TFF geç kalmış olabilir fakat TFF bu olaylar sonrası olacak maçları düzeltme şansına sahip.

Açıkçası pek futbol takip eden biri değilim ama bu ülkede oynanan futbolda özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların maçlarında çok fazla tartışmalı pozisyon çıkıyor. Hiç kimsenin temiz oynadığını sanmıyorum yani artık böyle paylaşımları pek umursamıyorum.

Dört büyük olarak saydığımız takımların maçlarında çok fazla tartışmalı pozisyon yaşanıyor. TFF bunlara öncelik verebilir.

Futbol kulüplerinin böyle tepkiler vermesini çok olumlu değerlendiriyorum. TFF üzerinde bir baskı oluşturuluyor ve kayıtlar yayınlanıyor. Lakin bunlar yeterli değil tabii ki. Var kayıtlarının direkt şeffaf olarak yayınlanması gerekiyor. Hakemler ve var hakemleri diken üstünde olmalılar. Doğrudan ligin kalitesi yükselecektir.

Çok haklısınız. Dediğim gibi TFF bundan sonraki maçları düzeltme şansına sahip. Düzeltirse ligin kalitesi yükselecektir dediğiniz gibi.
 
@Pavren Hakem hataları bu şekilde düzeltilemez. Hakem elbet hata yapacak, insanoğlu hatasız iş yapabilir mi? Hakemlere verilen eğitim şartlarına bakmalı. Bugün baktığında bir maçta iki takımın lehine aleyhine onlarca hata yapılıyor. Bu artniyet değil, eğitimsizliktir.
 
@Pavren hakem hataları bu şekilde düzeltilemez. Hakem elbet hata yapacak, insanoğlu hatasız iş yapabilir mi? Hakemlere verilen eğitim şartlarına bakmalı. Bugün baktığında bir maçta iki takımın lehine aleyhine onlarca hata yapılıyor. Bu artniyet değil, eğitimsizliktir.

Hakem hatalarının tamamen düzeltilemeyeceği konusunda haklısınız tabii ki de. İnsanoğlu hatasız iş yapamaz. Fakat buradaki konu hakem hatası değil kasıtlı olarak yapılan işlerdir.
 
DO20GBxXkAUSVu7.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı