Galax 1660 Super vs GIGABYTE 1660 Super

mazlum3535

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bugun siparişi vermek istiyorum ama halen karar veremedim. Detaylı ve doğru bilgi verebilecek olan var mı? Bir de aradaki fiyat farkı normal mi? Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz. Galax'in içindeki fiyat farkı neyden kaynaklanıyor.

GALAX 1660 SUPER 1 CLICK OC olan kartı ben kullanıyorum. GALAX tanınan bir marka hatta GTX 900 serisinde GALAX HOF modeli vardı çok iyiydi. GALAX bence ülkemizde pek yaygın olmadığından ucuza gidiyor F/P bir marka. 1606 TL'ye satın aldım bu kartı ve şu an memnunum. Bu kartı kullanan diğer bir arkadaşım 1 saat %100 yük altında 68 derece görmüş ama onun kasasının hava akışı iyi, ben 1 saat yük altında 76 derece gördüm maksimum. Eğer paran yetiyorsa bence GIGABYTE al ama yoksa GALAX al geç.

Ben olsam gigabyte olanı alırdım, fiyat farkı markadan kaynaklı olabilir, fakat soğutması galax’den iyi olacağını düşünüyorum.

Not:Sadece düşüncemi belirttim öneriyi kullanan arkadaşlar yapacaktır.
Benim param olsa bende GIGABYTE alırdım ama bütçe kısıtlıydı bu karta yöneldim, beni üzmedi açıkçası ama GIGABYTE almak isterdim açıkçası.

GALAX 1660 SUPER 1 CLICK OC olan kartı ben kullanıyorum. GALAX tanınan bir marka hatta GTX 900 serisinde GALAX HOF modeli vardı çok iyiydi. GALAX bence ülkemizde pek yaygın olmadığından ucuza gidiyor F/P bir marka. 1606 TL'ye satın aldım bu kartı ve şu an memnunum. Bu kartı kullanan diğer bir arkadaşım 1 saat %100 yük altında 68 derece görmüş ama onun kasasının hava akışı iyi, ben 1 saat yük altında 76 derece gördüm maksimum. Eğer paran yetiyorsa bence GIGABYTE al ama yoksa GALAX al geç.
Hangi kasayı kullanıyorsunuz?Bende bu ekran kartından alıcamda ısınmamasını istiyorum.Bana önerebileceğiniz bir kasa varmı?

Hangi kasayı kullanıyorsunuz?Bende bu ekran kartından alıcamda ısınmamasını istiyorum.Bana önerebileceğiniz bir kasa varmı?
Ben Corsair Carbide Spec 05 kullanıyorum. Serin bir kasa Corsair Carbide Spec delta olabilir, veya benim çok param var diyorsan H500 al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı