Galax B450M nasıldır?

peki b450m s2h ile bu galaxın farkı nedir
birazcık daha iyi VRM soğutması başka farkı yok.

Bunu alabilirsin.
Biosflashback hariç neredeyse aynı anakart.

Hangi işlemci ile kullanacaksın? VRM beslemesi düşük olmasının yanında soğutucu da yok, onun harici bu seviye bir anakartta ortalama derecede. BIOS'u bir tek iyi değildi Galax'ın, aynı Colorful gibi.

B450M-K II daha mantıklı bu arada aradaki fiyat farkı azsa, veya uyguna bulursan S2H.

Daha iyi. 40₺ daha vermeye de değer fakat Galax da oldukça büyük ve bilinen bir markadır global pazarda.

Yani bende ekran kartı olarak biliyordum ama anakart piyasasında ilk defa duydum o yüzden sormak istedim.

Hangi işlemci ile kullanacaksın? VRM beslemesi düşük olmasının yanında soğutucu da yok, onun harici bu seviye bir anakartta ortalama derecede. BIOS'u bir tek iyi değildi Galax'ın, aynı Colorful gibi.

B450M-K II daha mantıklı bu arada aradaki fiyat farkı azsa, veya uyguna bulursan S2H.

Ya yüksek bir şey kullanmayacağım yüksek ihtimalle R3 1200.

B450M-K II ile yakınmış.

Alacağız.

Piyasadaki her anakart kaldırır o işlemciyi, AM4 sokete sadık kalacaksan biraz daha zorlayabilirsin ama soket değişimi yapmayacaksan herhangi bir B450 anakart sıkıntısız tam performans kullandırır 1200'ü.

B450M-K al gitsin.

Sıfır 1200 alacaksan hiç alma. Şu ikiliyi çekersin benzer fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı