Galax GeForce GTX 1630 alınır mı?

Bu benim mesajlara "beğenmedim" spamı atan yaşı küçük arkadaşlara bu bilgisayarımı hediye etmek isterim. A8-7410 with R5 Graphics dahili, R5 M330 harici ekran kartı olan laptop kullanıyorum, son 3 aydır driverları sil yükle DDU ile sil, format at, tek tek sil derken birçok sürümü denememe rağmen ekran kartının hiçbir oyunda optimize olmaması, her oyunda 40 FPS bile gösterse 5 - 10 FPS alıyormuşcasına kasmasından kurtulamadım.

Eminim ki bu küçük kardeşlerimiz baba parasıyla aldıkları bilgisayarlarından başka ekran kartı kullanmayıp, AMD'ye laf atmaya çalıştığımızı düşünüp triggerlanan tiplerdendir.

Şu konuda GTX 1630 alınır mı? Yazmış adama demediğinizi bırakmamışsınız. Şahsen tekrar söylüyorum, sonuna kadar NVIDIA tercih ederim. Bu AMD'nin yaptığı sorunlardan artık yıldım. Umarım konu sahibi de bir karara varıp GTX 1630 değil de bir GTX 1650 veya GTX 1650 Ti yoluna kaymıştır. Tabii ki fiyat pahalı fakat kasa olarak indirimde alırsa gerçekten değer fiyatına diye düşünüyorum. Kendim sahip olmasam da illaki internet kafelerde GTX 1650, 1660 Super gibi modelleri deneyimlemiş oldum. Her ne kadar oralarda imkanlar daha yüksek de olsa hiçbir sorun çıkmayacağından eminim. Belki de bu gidişle bir internet kafeden uyguna bilgisayar bile toplayabilirim hahah :)
Aynen kanka. Sen git GTX 1050'ye eşit karta 3300 TL ver. NVIDIA'nın en büyük başarısızlıklarından biri GTX 1630. Ayrıca kişisel deneyimlere ve kullanıcı yorumlarına göre donanım önerilmez. Yeterince bilgi sahibi olmadığınız konularda araştırmadan konuşmayın.

Son düzenleme:
Aynen kanka. Sen git GTX 1050'ye eşit karta 3300 TL ver. NVIDIA'nın en büyük başarısızlıklarından GTX 1630. ayrıca kişisel deneyimlere ve kullanıcı yorumlarına göre donanım önerilmez. Yeterince bilgi sahibi olmadığınız konularda araştırmadan konuşmayın.

Ağzınıza sağlık hocam.

Hocam boşver başka bir ekran kartı alacağım zaten, bana 4000 veya 5000 liraya alınacak en iyi NVIDIA ekran kartını söyle.
Sen de adam gibi adamsın valla AMD bulaşmıyosun en doğrusu. Son yorumdaki gibi ylmayı seven arkadaşın dediği gibi 1650 super o fiyata alınabilecek en iyisidir. Zaten az çok görmüşündür internet cafelerde de 1650 super kullanılır genelde giriş - orta segment tatmin edecektir.

120 hz 1ms gibi monitör de varsa tertemiz oynatır bence. Tabii ikinci elde tanıdığın, güvenebileceğin birileri varsa rtx 2060 - rtx 2060 super civarı da 4000 - 5000 fiyat aralığında alınabilir diye düşünüyorum.

Bu arada kusura bakma çok girmiyorum foruma böyle tiplerle de muhatap olmuyorum genelde yardımcı olmak için, bildiklerimi paylaşmak ve yeni şeyler öğrenmek için anca senin gibi kaliteli insanlarla iletişimde olmaya çalışıyorum olabildiğince

Sen de adam gibi adamsın vallahi AMD bulaşmıyosun en doğrusu. Son yorumdaki gibi ylmayı seven arkadaşın dediği gibi 1650 Super o fiyata alınabilecek en iyisidir. Zaten az çok görmüşündür internet cafelerde de 1650 Super kullanılır genelde giriş - orta segment tatmin edecektir.

120 Hz 1ms gibi monitör de varsa tertemiz oynatır bence. Tabii ikinci elde tanıdığın, güvenebileceğin birileri varsa RTX 2060 - RTX 2060 Super civarı da 4000 - 5000 fiyat aralığında alınabilir diye düşünüyorum.

Bu arada kusura bakma çok girmiyorum foruma böyle tiplerle de muhatap olmuyorum genelde yardımcı olmak için, bildiklerimi paylaşmak ve yeni şeyler öğrenmek için anca senin gibi kaliteli insanlarla iletişimde olmaya çalışıyorum olabildiğince.

Aynen girmiyosun buraya çünkü senin gibi marka fanboyları olmuyor genelde.

Aynen girmiyosun buraya çünkü senin gibi marka fanboyları olmuyor genelde.
Marka fanboyluğu, markanın hiçbir hatasını kabullenmeden körü körüne savunmak oluyor. Fakat AMD ve NVIDIA nın kendine göre iyi - kötü yönleri var ve yeri geldiğinde gayet güzel belirtmişim. Fakat senin zoruna giden şey sana aykırı konuşmam ve bu ergenliğin sana verdiği olan klavye özgüveni muhtemelen. Devam et sıkıntı yok kendin pişman olacaksın ileride.

Ayrıca hayatımdaki tek aktivitem hatta bilgisayarımdaki tek aktivitem foruma girip fanboy olduğum kişileri savunup diğerlerine klavyeden laf sallamak değil bu da büyük bir sebep her gün forumda aktif olmamama.

Marka fanboyluğu, markanın hiçbir hatasını kabullenmeden körü körüne savunmak oluyor. Fakat AMD ve NVIDIA'nın kendine göre iyi - kötü yönleri var ve yeri geldiğinde gayet güzel belirtmişim. Fakat senin zoruna giden şey sana aykırı konuşmam ve bu ergenliğin sana verdiği olan klavye özgüveni muhtemelen. Devam et sıkıntı yok kendin ğişman olacaksın ileride.

Hayır ben zaten eskiden AMD'nin sıkıntı driver konusunda sana katıldım ve halende katılıyorum ama sen NVIDIA da hiç driver hatası olmuyor gibi fan boyluk yapıyorsun NVIDIA her zaman amd Den ekran kartı konusunda öndedir bu tartısılmaz bir gercek ama bu bütçe işidir bu tarz ucuz butcelerde AMD daha mantıklı olur arada bana klavye özgüveni diyosun da kusura bakam senin balon kalkmış biraz.

Hayır ben zaten eskiden AMD'nin sıkıntı driver konusunda sana katıldım ve halende katılıyorum ama sen NVIDIA da hiç driver hatası olmuyor gibi fan boyluk yapıyorsun NVIDIA her zaman amd Den ekran kartı konusunda öndedir bu tartısılmaz bir gercek ama bu bütçe işidir bu tarz ucuz butcelerde AMD daha mantıklı olur arada bana klavye özgüveni diyosun da kusura bakam senin balon kalkmış biraz.
Kullandığın tabir bile yaşının küçük olduğunu belli ediyor. Nerde ne tabir kullancağın bile sorunlu. Neyse kişisel sorunlardan ziyade dediğin konuya geleyim, evet kesinlikle bütçe işinde düşük bütçelerde ikinci ele yönelmek veya direk AMD düşünmek mantıklı fakat alacağın kartın driver gibi sıkıntısı var mı veya başka sorunları da var mıdır, kronik hatası var mıdır gibi araştırmadan gitmemek gerek. Bu yüzden direk bir kart önerisinde bulunmaktan ziyade, deneyimlerimi aktararak gitmeyi tercih ediyorum kardeşim..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı