Galax GTX 1660 Super 1 CLICK OC Nasıldır?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu kart nasıldır? Herhangi bir kronik sorunu, arızası var mı? Soğutması başarılı mı? Kartı kullananlar yorum yapsın sadece, tek ricam bu. Eğer kartın kullanıcısı değilseniz ne olur ''Çok iyi soğutması var 60 derece, çok iyi soğutuyor 65 derece'' gibi yorumlar yapmayın lütfen internetten aldığınız bilgiler ile. Daha önce böyle bir şey yaşadım, tekrar yaşamak istemiyorum.

@VGAMonitorluAdam sen bu kartı almıştın seninde yorumunu bekliyorum.

Son düzenleme:
1660S değil ama KFA2(Galax) RTX2060S kullanıyorum dostum. Soğutma bloğu ve fanı iki kartta da aynı 90mm fanlar RTX2060' a kadar iş yapıyor. 2060S için 100mm fanlar gerekiyor. Hiçbir problem yaşamazsın. Kuzey Avrupanın Evgasıdır, Galax.
Hocam %100 yük altında gördüğünüz en tepe sıcaklık kaç dereceydi? Kasanızın modeli ne? Bu kartın herhangi bir sıkıntısını, sorununu gördünüz mü kullanırken ve kartı kaç aydır kullanıyorsunuz? Önceki ekran kartım RX590'da çok sıkıntı yaşadım o yüzden artık en ince ayrıntısına kadar soruyorum pinpirik ettiler adamı.

Hocam %100 yük altında gördüğünüz en tepe sıcaklık kaç dereceydi? Kasanızın modeli ne? Bu kartın herhangi bir sıkıntısını, sorununu gördünüz mü kullanırken ve kartı kaç aydır kullanıyorsunuz?
1 defa bile problem yaşamadım ne yazılımsal ne donanımsal. Ben EX modelini kullanıyorum fanlar 100mm maksimum gördüğüm sıcaklık 68 derece oldu, kullandığım kasa aşırı dandik avrupadan almıştım kapak açık şekilde kullanıyorum. İyi bir kasayla maksimum 75 derece olur gibime geliyor. Zaten kartın Limit Temperature'ı 83 derece. Eylül 2019 'dan beri kullanıyorum. Kullanan bir kaç arkadaşım daha var 2 senedir Galax kullananda daha problem yaşamamış. Tek problem kart ağırlığından dolayı biraz eğri duruyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum sorduğum bir kaç kişi ''Bence gayet düz.'' falan demişti. Gerçi o da kasamla alakalı 2. vidayı takamıyorum.

Benim Galax GTX 1660 Super geldi hocam, mükemmel kart. Ne ısınma sorunu var ne ses sorunu, performans olarak da çok iyi. Coil Whine problemi olmasından korkuyordum, o da yok çok şükür. AMD bir daha uzak olsun bana GPU'da. 😂
Hocam sisteminizi ciddi anlamda zorlayacak bir oyun oynayıp 1 saatin sonucunda kartın çıktığı en yüksek sıcaklığı yazabilir misiniz? Önce ki kullandığımız RX590'da direk 5 dakika oynasak bile 75'e fırlıyordu, bu kartta kaç dereceye çıkıyor en yüksek?

1 defa bile problem yaşamadım ne yazılımsal ne donanımsal. Ben EX modelini kullanıyorum fanlar 100mm maksimum gördüğüm sıcaklık 68 derece oldu, kullandığım kasa aşırı dandik avrupadan almıştım kapak açık şekilde kullanıyorum. İyi bir kasayla maksimum 75 derece olur gibime geliyor. Zaten kartın Limit Temperature'ı 83 derece. Eylül 2019 'dan beri kullanıyorum. Kullanan bir kaç arkadaşım daha var 2 senedir Galax kullananda daha problem yaşamamış. Tek problem kart ağırlığından dolayı biraz eğri duruyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum sorduğum bir kaç kişi ''Bence gayet düz.'' falan demişti. Gerçi o da kasamla alakalı 2. vidayı takamıyorum.
Ben en çok 70 olmasını istiyorum hocam ya. 75'e pek sağlıklı bakmıyorum herkes ne kadar normal diyor olsa da. GAMING X modelini alacaktım param çıkışmadı 50 TL eksikti.
1650 Super hocam bu. INNO3D nasıldır bilmem.
@VGAMonitorluAdam Hocam 2 saatlik testi yaptınız mı?

Son düzenleme:
Hocam sisteminizi ciddi anlamda zorlayacak bir oyun oynayıp 1 saatin sonucunda kartın çıktığı en yüksek sıcaklığı yazabilir misiniz? Önce ki kullandığımız RX590'da direk 5 dakika oynasak bile 75'e fırlıyordu, bu kartta kaç dereceye çıkıyor en yüksek?

Ben en çok 70 olmasını istiyorum hocam ya. 75'e pek sağlıklı bakmıyorum herkes ne kadar normal diyor olsa da. GAMING X modelini alacaktım param çıkışmadı 50 TL eksikti.

1650 Super hocam bu. INNO3D nasıldır bilmem.
@VGAMonitorluAdam Hocam 2 saatlik testi yaptınız mı?
Hocam arkadaş şöyle yazmış yazayım size ben. Hocam BF testini boş verin bir türlü ısıtamadım kartı onda, ETS 2'den örnek vereyim. RX590 ile bu grafik ayarlarında Vsync kapattığımda 81 dereceye kadar çıktığını biliyorum, Vsync kapalı oynayamıyordum ETS'2yi. Şöyle örnekler atayım inceleyin. Sıcaklıktan yana içiniz rahat olsun (kasanın hava akışı da iyiyse tabii). Şimdilik 1080P monitörüm yok maalesef. Çok fazla oynayamadım bunu da elektrikler kesildi. Fakat ana menüde tuttum uzun süre ve yinede ısınmadı kart, 70 dereceyi bir türlü göremedim. Ana menüde tutmamın sebebi FPS'in fırlaması, ETS oynayanlar bilir menünün kartı nasıl haşladığını. 😄 Fan hızına takılmayın bu arada, fan hızı %58 fakat çıkardığı ses RX590 oranına göre %21 falan. 🙂. Böyle demiş arkadaş resim olarak ta bunları atmış.

Dosya Ekleri

• Euro Truck Simulator 2 1.02.2020 20_29_43.png
    Euro Truck Simulator 2 1.02.2020 20_29_43.png
    268,6 KB · Görüntüleme: 98
  • Euro Truck Simulator 2 1.02.2020 20_29_38.png
    Euro Truck Simulator 2 1.02.2020 20_29_38.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 120
  • Euro Truck Simulator 2 1.02.2020 20_29_32.png
    Euro Truck Simulator 2 1.02.2020 20_29_32.png
    588,4 KB · Görüntüleme: 98
Hocam arkadaş şöyle yazmış yazayım size ben. Hocam BF testini boş verin bir türlü ısıtamadım kartı onda, ETS 2'den örnek vereyim. RX590 ile bu grafik ayarlarında Vsync kapattığımda 81 dereceye kadar çıktığını biliyorum, Vsync kapalı oynayamıyordum ETS'2yi. Şöyle örnekler atayım inceleyin. Sıcaklıktan yana içiniz rahat olsun (kasanın hava akışı da iyiyse tabii). Şimdilik 1080P monitörüm yok maalesef. Çok fazla oynayamadım bunu da elektrikler kesildi. Fakat ana menüde tuttum uzun süre ve yinede ısınmadı kart, 70 dereceyi bir türlü göremedim. Ana menüde tutmamın sebebi FPS'in fırlaması, ETS oynayanlar bilir menünün kartı nasıl haşladığını. 😄 Fan hızına takılmayın bu arada, fan hızı %58 fakat çıkardığı ses RX590 oranına göre %21 falan. 🙂. Böyle demiş arkadaş resim olarak ta bunları atmış.
Oyun içi 400% ölçek fps durumlarını paylaşmanız mümkün mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı