GALAX GTX 970 Hall of Fame performansı nasıldır?

Alperen Ceylan

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Istanbul/Turkey
Daha fazla  
Meslek
Aviyonik Sistemler Mühendisi
Herkese merhabalar. GALAX GTX 970 HOF Sürümünün performansı nasıldır. MSI GTX970 Gaming 4G ile arasındaki farklar nelerdir. Ses benim için önemli değil. FPS-Performans ve sıcaklıktan kartın kendine zarar vermemesi önemli. MSI Almak istiyordum fakat GALAX'ın bu modeli beni benden aldı resmen. 3 Fanlı beyaz PCB çok hoşuma gitti. Üzerindeki Hall of Fame yazısı özelleştirilebilir led ışığa sahip. Normal kullanım anında HoF yazısı kalp atışı gibi yanıp sönüyor. Eğer kullanan varsa ya da bilgi sahibi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Performans açısından MSI'mı GALAX'mı?..

Hicbiri. Tabiikide EVGA. Isi borularinin yanlis dizayn edilmesi konusuna deginirsek 2 adet major heat pipe temas ettigi icin sıkıntı yok. Bir tanesi temas etmese bile verdigi degerler gayet guzel. EVGA GTX 970 sc kullanicisiyim memnunum.
Ben farklı bir marka önerisi istemedim. GALAX'ın performansını ve MSI ile karşılaştırmasını istedim.

Hocam Galax GTX 970 EXOC aldım ve sıcaklık max 64 derece gördüm. Gönlüm HOF dan yanaydı fakat 850 TL gibi bir fiyat imkanım olunca EXOC aldım ve memnunum. Tavsiye ederim.

Aslında aynı gpu oldukları için performans farkı 3-4 fpsyi geçmez. Bu farkı ise çok küçük bir oc ile kapatmak çok kolay bir durum. Ben olsam yanında kullanacağım yazılımlar ve tasarımına bakıp alırdım.
Hocam Galax GTX 970 EXOC aldım ve sıcaklık max 64 derece gördüm. Gönlüm HOF dan yanaydı fakat 850 TL gibi bir fiyat imkanım olunca EXOC aldım ve memnunum. Tavsiye ederim.
Hocam bir incelemesini paylaşsanız da kart hakkında ayrıntılı bilgi alsak. Bu arada soracağım bir kaç soru var onları da orada sorarım.

Galax GTX 970 HOF serisinde üst düzey bileşenleri bünyesinde barındırıyor. Bu da üst düzey overclock performansını tetikliyor. Asus TOP serisinde seçkin GPU'lar kullandığı gibi Galax firmasıda HOF serisinde seçkin GPU'lar kullanmaktadır. Galax GTX 970 HOF daha cezbedici geliyor. İnsanların biraz temkinli yaklaşmaları normâldir. Ülkemize daha yeni yeni gelmeye başladı, yoksa yurt dışında gayet rehavet gören bir markadır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı