Hall Of Fame 980 Ti Nasıldır ?

Hocam gerçekten size laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Yazılanları sakin kafayla tek tek okursanız ne demek istediğimizi anlayacaksınız şuanda boşuna tartışıyoruz. Strix modelinin daha yüksek hızlara sahip olması iyi bir şey. Şunu söylemeye çalışıyoruz bazı firmalar Nvidia ile anlaşarak silikon kalitesi iyi olan GPU'ları alır ve kullanır. HOF serisinin yüksek OC olmasının ana sebeblerinden biride silikon kalitesinin iyi olmasıdır. Takoz olursa iyi OC olmaz.

Ben de diyorumki size tamam doğru. Fakat en iyisi demekten vazgeçilmesi gerekiyor. Sizin için demiyorum. Forumda gördüğüm bir olay. En iyisi gibisinden cümlerler gözüme çarpıyor. Biraz inatçıyımdır.:LOL: Ve HOF alacaklara bir bilgilendirme olsun en azından.

Kendimi çok sağlam bir linç yemeye hazırlamıştım ama olmadı bakalım öyle bir şey.:LOL:

@Because Im Batman ilginiz için teşekkürler.

Konu gereksiz yere uzadı bence isteyen istediğini alsın teknik bir hata çıkmadıkça bu kartın hiçbir modeli üzmez :D

Evga'nın ACX 2.0 soğutmasına sahip modellerde fanların durma teknolojisi mevcut. Ayrıca silikon kalitesi, faz sayısı, PCB kalınlığı gibi overclock potansiyelini belirleyen etkenlerde FTW, Classified hatta çok zenginseniz Kingpin gibi modeller mevcut iken HOF yanlarında takoz kalır.

Evga'nın ACX 2.0 soğutmasına sahip modellerde fanların durma teknolojisi mevcut. Ayrıca silikon kalitesi, faz sayısı, PCB kalınlığı gibi overclock potansiyelini belirleyen etkenlerde FTW, Classified hatta çok zenginseniz Kingpin gibi modeller mevcut iken HOF yanlarında takoz kalır.
Hoydaaa... :LOL: Bu arada ben de evga ftw acx 2.0 980ti almayı düşünüyorum. Superclock acx 2.0 olanı var bir de aralarındaki fark bu anlattıklarınızdan doğuyor öyleyse. Amazondan ftw 2.0 acx'e kafayı taktım şu an ya uygun fiyata denk geliyor =) MSI'dan daha mı iyidir ?

Hoydaaa... :LOL: Bu arada ben de evga ftw acx 2.0 980ti almayı düşünüyorum. Superclock acx 2.0 olanı var bir de aralarındaki fark bu anlattıklarınızdan doğuyor öyleyse. Amazondan ftw 2.0 acx'e kafayı taktım şu an ya uygun fiyata denk geliyor =) MSI'dan daha mı iyidir ?
Bakın ben olsam EVGA ve MSI önüme konulsa EVGA alır geçerim.

Demek istediğimi diyen birisi. :LOL:

Takoz kalır derken çok ağır ithamda bulunmuşsunuz. OC'da sınırları zorlayan bir kart için bu kelime olmadı. Evga'nın FTW, Kingpin ve Classified serileri bence çok başarılı o konuda hem fikiriz.

3 fanlı ekran kartlarını sevmiyorum, çok hantal duruyorlar ve genişler. Şu üçünden birini tercih edicem ben.

Evga GTX980 Ti Classfied ACX 2.0+

Evga GTX980 Ti SuperClock ACX 2.0+

MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB

Takoz kalır derken çok ağır ithamda bulunmuşsunuz. OC'da sınırları zorlayan bir kart için bu kelime olmadı. Evga'nın FTW, Kingpin ve Classified serileri bence çok başarılı o konuda hem fikiriz.

EVGA'nın üst düzey kartlarının yanında takoz gibi kalır şeklinde bir betimleme yaptım. Galax'ın HOF modeli tabiki Asus, Gigabyte, MSI(Lightning modeli hariç)'dan daha kaliteli bileşenler içeriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı