GALAX GTX 970 Hall of Fame performansı nasıldır?

MSI'nın programı vardı ekran kartı ile ilgili oc mode,game mode gibi modları vardı. Eğer böyle şeyler istiyorsan MSI. Birde MSI ekran kartlarının soğutucu fanları özeldir tek o yapar. Tercih senin.

Şöyle açıklayayım. Babanın bir firması var ve misal ekran kartı üretiyor. Ekran kartı denilince sen babanın firmasını över ve herkese nasıl önerir isen. Bunlarda bir firmanın ürünü diğer rakiplerinden ne kadar kötü olursa olsun onu savunuyor ve yanlış bilgilendirme yaparak bu firmayı babasının hatta kendisinin firmasıymış gibi savunuyorlar. Genelde de boş savunma oluyor. Yani misal ısı boruları gpu üzerine temas etmese bile. Bir bildiği vardır adamlar bunu nerede hazırlıyor sanıyorsun sen gibi şeyler yazarlar.

Şöyle açıklayayım. Babanın bir firması var ve misal ekran kartı üretiyor. Ekran kartı denilince sen babanın firmasını över ve herkese nasıl önerir isen. Bunlarda bir firmanın ürünü diğer rakiplerinden ne kadar kötü olursa olsun onu savunuyor ve yanlış bilgilendirme yaparak bu firmayı babasının hatta kendisinin firmasıymış gibi savunuyorlar. Genelde de boş savunma oluyor. Yani misal ısı boruları gpu üzerine temas etmese bile. Bir bildiği vardır adamlar bunu nerede hazırlıyor sanıyorsun sen gibi şeyler yazarlar.
Hmm. Anladım, teşekkürler.

Burada laf carpmasi gibi birsey seziyorum. Oncelikle 2 major heatpipe degdiginden dolayi 3.su olmasada diger 970 lerin verdigi degerlerden assagi vermiyor. Evga yaptigi aciklamada bunun bilincli yapildigini soyledi. Milleti yanlis yonlendirmeyiniz lutfen.

Ben sana laf çarpmadım. Biliyor isen geçen sene asus firmasının amd tarafında yaptığı yanlışlık vardı. Onla ilgili olan bir yorumu dile getirdim. Senle ilgisi yok yanı. Bende zaten dedim ki evga alacak isen 2. revizyonlardan birisini al dedim. @Silinen üye
Dur bilemezsin. Sen daha bugün üye olmuşsun. Neyse sonuçta özü budur.

@Oğuzhan Yıldırım Bir konuda kartı arkadaşına aldıklarını ve 1,5KG olduğunu, anakartı yamultabileceğinden bahsetmişti. Ben kendisini etiketliyim. Kartı test etmiş biri olarak en iyi açıklamayı/karşılaştırmayı yapacaktır. Farklı öneri istemesenizde Evga GTX 970 FTW modeline ısrarla bakmanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı