Galax Markası Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önceden de çok denk geldim de yakın zamanda bu arkadaşın yazdığından etkilenmiştim.

Ve kartın fps de stabil olduğunu söyledi FPS düşüşünü bir oyunda yaşamış oda Project CARS adlı yarış oyununda

Ve kartın fps de stabil olduğunu söyledi FPS düşüşünü bir oyunda yaşamış oda Project CARS adlı yarış oyununda
GTA 5 MAFIA 3 hitman cs go gibi oyunlarda FPS te bir düşüklük yaşamadığını söyledi

Ama bence durumun varsa eğer para biriktiririm acelesi yok diyorsan GTX 1070 mini al

yazılım konusunda da Msi ın afterburner ve gaming app ile herşeyi kontrol edebildiğini söyledi

RX 480 ile ilgili şikayeti olan çok var ya ilk olarak onu düşünüyordum yavaş yavaş soğudum...

Düm kim olduğu ne olduğu belli olmayan yeni bir üyenin diğer bileşenlerini söylemeden ekran kartı hakkında söylediklerine neden kafanı takıyorsun.

Başlığa cevap vereceğim, fiyatları diğer markalara oranla uygun olan bir ekran kartı. İyi bir marka diye biliyorum. HOF modelleri ile sesini duyurmuş bir marka. HOF açılımı Hall Of Fame. Özel tasarıma sahip oluyor ve bildiğim kadarıyla OC yapmak için üretilmiş. Başarılıdır diye tahmin ediyorum.

Kalite konusunda anlaştık o zaman. Peki ya servisi nasıldır acaba ? Baş ağrıtmaz umarım.

Çok istiyorsan 1500 TL ye ikinci el TR garantili 2-3 aylık GTX 1070 al. Bari verdiğin paraya değsin.
Baştan sistem toplayacağım için 1070 alırsam monitörü de yükseltmem lazım falan bütçeyi aşarım. Sen imzanda yazana göre MSI RX 480 kullanıyorsun. Almak istediğim model tam olarak o idi. Kartın iyi ve kötü yönlerini yazar mısınız ?

Gördüğün gibi bu kartı 4K monitörde kullanıyorum 4K çözünürlükte. Sadece önemli olmayan bir kaç ayar kısarak 30 FPS alıp 4K da bile rahat oynuyorum. Kartı MSI Gaming APP ile her zaman OC ile çalıştırıyorum 73 dereceyi hiç geçmedi. Bir ara AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti sorunu alıyordum her bilgisayarı açtığımda bu da yazılımdan kaynaklı olduğundan bir önceki driver yükleyince sorun kalktı. Zerre ses yok. Isınma yok. Bir arkadaşın PSU dan kaynaklı RX 480 ekran kartı yanmıştı. Tabi karta laf atmıştı ancak sonradan PSU kaynaklı olduğu öğrenildi. Yani sorunsuz. 1000 TL ye ikinci el 2 haftalık iken aldım vatan garantili. Arkadaşların dediği gibi garanti ne işe yarıyor. Bozuksa gönder değişsinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…