Galax Markası Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben MSI Afterburner'dan üstün körü bosstladım kartı (o.c. 'ladım) kart aldığımda 67 dereceden yukarıda görmemiştim şimdi 71'den yukarıya çıkmıyor. FPS dropları bende yaşıyorum sebebi ekran kartı değil işlemcim ve sadece GTAV'de. Daha ne gaming app ne de Radeon Settings crush verdi. 4GB, 2k için az diye düşünüyordum GTAV'i 2k'da oynuyorum. Fan ayarlarını otomatiğe aldım oyuna giriyorum 5dk sonra hafiften bir üfleme sesi duyuyorum fanlar %60'ı falan daha geçmedi ben açmadığım sürece. (sesini duymak için %100'e almıştım bir keresinde.)

Basically 470 ile 480 aynı kartlar olduğundan arkadaşın söylediklerini yalanlamak durumundayın mağlesef :/ Bu arada eğer sıkıntın olursa ve servisten cevap alamıyorsan aldığın yere gönder onlar uğraşsın.

GALAX gayet güzel bir marka. GALAX GTX 970 modelini kullandım. Hiç bir sorunu yok. Soğutması daha iyi bana göre. Diğer kartlara göre 1-2 FPS daha fazla veriyor modeline göre. Servislik bir olay olmadı ama ne olur ne olmaz diye sorduğumda memnunuz diyenler vardı. Fazla bilinmediği için ''FANBOY'LAR'' hemen ASUS ve MSI diyor ama aldırma sen.

HOF serisi dışındaki ürünlerinde diğer markalara kıyasla daha kalitesiz komponent kullandığını okumuştum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı