BeyzaTheHuntress
Megapat
Daha önceden de çok denk geldim de yakın zamanda bu arkadaşın yazdığından etkilenmiştim.
Sıkıntı yaşadığını söyleyip önermedi kartı, Ne sorun yaşadığını sordum uzun uzun bunu yazdı. Sanmıyorum ya troll değildir.@BeyzaTheHuntress Arkadaş trollemiş anlaşılan, bende o sıkıntıların hiçbiri olmadı.
GTA 5 MAFIA 3 hitman cs go gibi oyunlarda FPS te bir düşüklük yaşamadığını söylediVe kartın fps de stabil olduğunu söyledi FPS düşüşünü bir oyunda yaşamış oda Project CARS adlı yarış oyununda
Ama bence durumun varsa eğer para biriktiririm acelesi yok diyorsan GTX 1070 mini alVe kartın fps de stabil olduğunu söyledi FPS düşüşünü bir oyunda yaşamış oda Project CARS adlı yarış oyununda
GTA 5 MAFIA 3 hitman cs go gibi oyunlarda FPS te bir düşüklük yaşamadığını söyledi
yazılım konusunda da Msi ın afterburner ve gaming app ile herşeyi kontrol edebildiğini söylediVe kartın fps de stabil olduğunu söyledi FPS düşüşünü bir oyunda yaşamış oda Project CARS adlı yarış oyununda
GTA 5 MAFIA 3 hitman cs go gibi oyunlarda FPS te bir düşüklük yaşamadığını söyledi
Ama bence durumun varsa eğer para biriktiririm acelesi yok diyorsan GTX 1070 mini al
RX 480 ile ilgili şikayeti olan çok var ya ilk olarak onu düşünüyordum yavaş yavaş soğudum...![]()
Baştan sistem toplayacağım için 1070 alırsam monitörü de yükseltmem lazım falan bütçeyi aşarım. Sen imzanda yazana göre MSI RX 480 kullanıyorsun. Almak istediğim model tam olarak o idi. Kartın iyi ve kötü yönlerini yazar mısınız ?Çok istiyorsan 1500 TL ye ikinci el TR garantili 2-3 aylık GTX 1070 al. Bari verdiğin paraya değsin.
Kalite konusunda anlaştık o zaman. Peki ya servisi nasıldır acaba ? Baş ağrıtmaz umarım.
Baştan sistem toplayacağım için 1070 alırsam monitörü de yükseltmem lazım falan bütçeyi aşarım. Sen imzanda yazana göre MSI RX 480 kullanıyorsun. Almak istediğim model tam olarak o idi. Kartın iyi ve kötü yönlerini yazar mısınız ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.