Galax Markası Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Galaxy ile KFA2 ortaktı sonra bütün pazarda aynı isim olsun diye Galax kuruldu. Ama hala KFA2 adı altında satılıyor.

Ayrıca RX 480 ısınmıyor arkadaşlar. Hala şu yalan bilgi dönüp duruyor. Gigabyte ve Asus modellerde soğutma diğerlerine göre biraz daha düşük. Onun haricinde bir sıkıntı yok. Şu yalan bilgi bitmedi bir arkadaş.

Ya şimdi durum şu; RX 480 alırsam MSI alacağım, GTX 1060 alırsam da bütçeden ötürü Galax almak zorundayım. Galax'ın servisi hakkında bir fikrim yok o nedenle de kararsız kaldım. Bilmiyorum işte.

Galax markasının teknik servisi konusunda pek bilgi sahibi olan yok anladığım kadarıyla, bundan dolayı Galax'a e-posta gönderdim 3 ile 5 iş gününde dönüş yapılır yazıyordu, cevap gelirse göreceğiz. Şu bir gerçek marka kalitesi gayet başarılı, kendi adıma söyleyeyim izlediğim incelemelerde gayet tatmin edici sonuçlar aldım. Bu arada HOF serileri özel üretimdir ve kısıtlıdır. Bizim ülkemizde genellikle insanlarımız 3 markaya hakim ve en iyisi onların olduğunu düşünüyor hâl böyle olunca tabi bizim insanlarımız bir şeyi sevdiyse en iyisi, en güzeli, en kalitelisi budur kafasında olduğu için, diğer markalar ülkemizde pazar bulamıyor veya bu durumdan dolayı pazara girmemeyi tercih ediyor. Her neyse konu dağılmasın. Galax, e-postama dönüş yaparsa buraya yazarım.

Son düzenleme:
RX 470 ile sorunum, CW sorunu ve Battlefield 1 DX12'de takılma ve sisin içerisinden geçerken FPS drop sorunu. Tabi DX11 böyle bir şey söz konusu değil.

Bir arkadaşım Gigabyte marka ekran kartı alırken güvenli olduğunu söylememe rağmen çok tereddüde kaldı kartı aldı ama 2 senedir bir sorun olmamasına rağmen çıkacak mı ya çıkarsa diye kendini yedi yani @BeyzaTheHuntress eğer Galax markasını alıp canını sıkıp üzüleceksen RX 480 al çok fark yok aralarında.

Daha önceden de çok denk geldim de yakın zamanda bu arkadaşın yazdığından etkilenmiştim.
Eki Görüntüle 219043
Kardes o attigin mesaja cevap olarak ben bunu yazdim o konuda okumadin sanirim :
"@canoo56 Arkadasin 13. sayfadaki mesaji boyle basliyor. Simdi kardes sana bir sey soracam. Kart yanacak hala fanlar calismiyor dedin degil mi? O kart yanacak dedigin sicaklik 60 derece ve bu 60 derece den once fanlarin donmemesini AMD yapmiyor bay bilmiş. AMD atiyorum MSI'ya satiyor. MSI sogutmasini yapiyor. 60 dereceden once calismamasi Nvidia kartlarda da var. Bu arada benim HD4650 emektar bile 70 derecede hic bise olmuyor. Tek amacin AMD'yi kotulemek. Gidip adam gibi marka al cok isinmasin diyecem olmayacak. Hala anlamak istemiyorsun sogutmayi AMD yapmiyor. AMD Sapphire'ye, MSI'ya, Asus'a satiyor sogutmayi onlar yapiyor. Gerci hangi markayi alirsan al o kadar abarttigin gibi isinmaz en fazla 70 derece tek amacin AMD'yi cahilce kotulemek belli yani. Daha sonra Wattman sorununa katiliyorum AMD cozmeli onu. Daha sonra demissinki internette 8000 MHZ yaziyor bi geliyor 2000 MHZ demissin. Boyle bi cahillikte olmaz ama. O 8000 MHZ 4 ile carpilmis halidir ve her kartta oyledir. Ister Nvidia ister AMD olsun o MHZ yazilirken 4 ile carpilip yazilir. Daha komedi bitmedi beyler bak size bedavadan komedi izlettirmis gibi oluyorum . Demek GTA V'de 110 FPS diyorlar sen 40 aliyon oyle mi? Neden 110 FPS alamiyorsun soyleyim mi? Gene bilmeden sallamissin. Dusuk FPS almanin MSAA'yi acik unutmus olmandan olabilir, VSYNC'den olabilir. Bilgisayardaki virusten olabilir, Windows surumun guncel degilse olabilir, suruculer guncel degilse olabilir, islemciden olabilir ve daha yuzlerce var ama o yuzlerceyi yazacak vaktim yok. Her FPS dususunde aha AMD aldim ondan oldu diyorsunuz boyle bir cahillik var hahahahaha . Ha unutmadan soyleyeyim canisi. Ayarlari dusurursen aldigin FPS artmaz biliyorsun demi. Tam tersine islemciye yuk bindirirsin FPS dususu bile yasayabilirsin. Su an @Ali Güngör ve @Recep Baltaş bile CF SLI yapmayin diyor sen tutmusun en mantiklisi eski 2 kart. Kardes ne yasiyon ne ictin anlamadim ki? Sen ver bana RX 480'i git GTS450 kullan 2 tane. Yallah @canoo56 yallah bu forumda durmaaa . 2 saatlik yaziyi 50 saatte yazmaa (Sarki.)."
O AMD'yi cahilce kotuleyen arkadasa yazdigim cevap bu.

Arkadaşıma 1 ay önce RX 480 ve i5 7600 sistem topladık. Şu an gayet memnun ve ısınmadan stabil değerleri alabiliyor. Her markada sorun çıkabilir içiniz rahat olsun.

@BeyzaTheHuntress Cidden attigim o uzun mesaji okudun mu ? Biraz hizli okudun gibi . Okumani tavsiye ederim suphen kalmayacaktir RX 480'le ilgili.
Okudum tabi. Güzel mantıklı yazmışsın. Rahatlattın içimi biraz. Gözlüklerim hızlı okuma teknolojisi ile donatıldı belki ondandır... 2. sınıfta dakikada 174 kelime okumuştum. Var mı kapışan

Gunde 250 sayfa roman okurum. Genelde 2. dunya savasi ve 1. dunya savasi ile ilgili tarih kitabi olur. En cok Canakkale ve 2. dunya savasi okudum. Bazen de Fetih 1453 . Daha yarisir misin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…