Galax RTX 2060 ve R 2600x ısınma sorunu

M.cakir26

Hectopat
PUBG oynarken kısa süre içerisinde hem ekran kartı hemde işlemci sıcaklığı 84 derecelere kadar çıkıyor.

Kasam Frisby FC-9235G. Kasamın kaliteli olmadığını biliyorum. Ama bu kadar etkiler mi yoksa başka bir sebebi mi var? Ya da normal mi bu durum. Kasanın önünde 3 tane içeri hava alan arkasında ve üstünde egzoz fan olmak üzere toplam 5 adet fan mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için değil çünkü en fazla 88 C olabiliyor. İşlemci de ise fanı ve macunu kontrol edin. Ekran kartı içinde başka bir bilgisayarda denerseniz iyi olur. Bende de RTX 2060 Gigabyte OC modeli var, sorun her türlü şeyi denememe rağmen oluyordu bende garantiye gönderdim.

Ekran kartı için değil çünkü en fazla 88 C olabiliyor. İşlemci de ise fanı ve macunu kontrol edin. Ekran kartı içinde başka bir bilgisayarda denerseniz iyi olur. Bende de RTX 2060 Gigabyte OC modeli var, sorun her türlü şeyi denememe rağmen oluyordu bende garantiye gönderdim.
Hocam ekran kartında bir sorun olabilir mi 15 günüm daha dolmadi. Eğer sorun ihtimali varsa direk iade edebilirim.
Yarin bu macunu alıp işlemciyi denemek istiyorum. Bu macunu önerir misiniz?

Ekran kartı sıcaklığı normal gözüküyor. İşlemci fanı tam oturmamış olabilir? Kontrol etmenizde fayda var.
Hocam başka konularda rtx 2060 için birkaç tane konu gördüm 70 dereceler civarında geziyor ve ısınıyor diye konu açmışlar. Ben 84 görünce onlarınki fazlaysa benimki ne diye düşündüm. İşlemci fanı düzgün bir şekilde oturmuş hocam. COOLER MASTER MASTERGEL TERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar
Şu macunu alıp birde öyle denemeyi düşünüyorum yarın. Bu macunu önerir misiniz hocam ?

Hocam ekran kartında bir sorun olabilir mi 15 günüm daha dolmadi. Eğer sorun ihtimali varsa direk iade edebilirim.
Yarin bu macunu alıp işlemciyi denemek istiyorum. Bu macunu önerir misiniz?
Iyi macun diye biliyorum. Kart için almak istiyorsanız hızlı deneyin bence kartın sorunu varsa elinizi çabuk tutun. RTX 2060'ın 80 dereceleri görmesi normal mi? - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı