İnceleme Galax Sonar 02

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 14.791

Mikrofon asla ama asla boğuk değil biliyorum bana sormadınız bende kendi görüşlerimi söylemek istiyorum mikrofonu gidip gelme yok boğuk gelmiyor HyperX Cloud gibi mikrofonu HyperX galiba biraz boğuktu bu asla öyle değil boğuk cıkmıyor ses kulaklığın ses kalitesine gelirsek oyunlarda ses kasmak için bayağı iyi müzik dinlerkende çok güzel sesleri fullersenız hoparlör gibi kullanabiliyorsunuz ve kumandası var kumandasında mikrofonu açma kapama ve RGB açma kapama var ve bu kadar.

Senenin başında almıştım. Hala normal bir şekilde kullanıyorum. Şahsen memnunum. Bu şeye ne deniyor kayış mı deniyor kulaklığı kafaya oturtmak için uzatıp kısalttığımız yer. Orası plastik olduğu için aşınmaya başladı. Onun haricinde yüksek sesli bir şey dinlerken kulaklığın kartından sesi yükseltip kısarken cızırtılar geliyor. Oynaşmayı bırakınca gidiyor. Şuanlık başka da aklıma gelen bir şeyi yok. 200TL'ye hala iyi olduğunu düşünüyorum.

Abi yazılımından ne çektim alalı 1 ay oluyor Mic kullanamıyorum 7.1 kullanamıyorum ben tavsiye etmem sırf yazılımı için almayın derim

Abi yazılımından ne çektim alalı 1 ay oluyor Mic kullanamıyorum 7.1 kullanamıyorum ben tavsiye etmem sırf yazılımı için almayın derim

Yazılımla ilgili sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm. Bende aldığım ilk 1 saat boyunca yazılımı kuramadım. Sonar kendiliğinden oldu. Yanlış hatırlamıyorsam @insann Dolby ayarlarını kapatarak mı ne çözmüştü sanki.

1 saat olsa yine iyi 1 aydır elimden bir şey gelmiyor Dolby ayarı bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

1 saat olsa yine iyi 1 aydır elimden bir şey gelmiyor Dolby ayarı bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
İsterseniz konu açın. Bu işlerden anlayan biri çıkarsa yardımcı olabilir.

Kanka bana da aynısı oluyor acaba bozuldumu yoksa garantisi bitmeden servise gönderecektim kulaklığı.

Kanka bana da aynısı oluyor acaba bozuldumu yoksa garantisi bitmeden servise gönderecektim kulaklığı.

Cızırdama şeysi ilerlemedi daha. Normla bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. İçin rahat etmiyorsa yolla garantiye, sen bilirsin.

Yazılım sorunu yaşayanlar bir exe dosyası NVIDIA ekran kartı olan bilgisayarlarda çalışıyor. 2.exe dosyası indirilince ve sorun çözülüyor.

Hocam merhaba ben de yeni aldım bu kulaklığı, kulaklık çok iyi ama garanti belgesi çıkmadı ben de sizde çıkmış mıydı?

Hocam merhaba ben de yeni aldım bu kulaklığı, kulaklık çok iyi ama garanti belgesi çıkmadı ben de sizde çıkmış mıydı?

Eskiden Redragon Scylla H901 kullanıyordum ona göre mikrofonu çok üst seviyede sıkınrı yok henüzlük(yazılımı dışında). Birkaç phonk müzik de açtım patlama tarzı şeyler olmadı belli seviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…