İnceleme Galax Stealth 03

Şimdi tekrar denedim çıkarabildim. Bayağı asılmak lazım. Ama siyah switchin hissiyatını beğenmedim için maviyi geri takacağım.
Hocam zaten black sessizlik isteyenler için. Blue his veriyor. Eğer hem his hemde sessiz istiyorsanız Brown gerekli.

Bu Stealth 03'ü önereni çok görüyorum ama tasarım olarak Çin'de üretilen merdiven altı ürünleri anımsatıyor. Özellikle gördükçe aklıma Motospeed geliyor. Galax Hong Kong menşeili bir firma hemen hemen ekran kartı konusunda kendini kanıtlamış ama çevre birimleri konusunda daha yeni giriş yapmış sanırım. Gerçekten kendi fabrikalarından mı çıkıyor acaba yoksa toptan yaptırıp marka mı basıyorlar bilgisi olan var mı?

Marka basıyorlar.

Arkadaşlar merhaba ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Nedir ne değildir. Uzun süre kullanmış bi arkadaş bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar merhaba ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Nedir ne değildir. Uzun süre kullanmış bir arkadaş bilgi verebilir mi?

Ben 4 5 ay kullandım, hala hiçbir sıkıntısı yok yay sesi vs. kesinlike alınabilir bir klavye.

Arkadaşlar merhaba ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Nedir ne değildir. Uzun süre kullanmış bi arkadaş bilgi verebilir mi?
300 tlye almıştım 6 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre mükemmel performansı var. Tuşların dizilimi basımı vs hoş. Nümerik tuşlardan biraz yay sesi geliyordu ilk aldığımda ama şu an daha az ses var.

Bende de aynı şekilde ilk yay sesi çıkmıştı sonra düzeldi.

Ah be konuyu görünce duygulandım, güzel klavyeydi. Hala da kullanıyorum ölmüş gibi konuştum şimdi 300 TL'ye almıştım hala taş gibi nazar değmesin. Siyah switchleri de W,A,S,D,ENTER vs tuşlarla değiştirdim çok da güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…