Galax ve INNO3D gibi markalar güvenilir midir?

Arrda

Centipat
Arkadaşlar; bir taraftan ASUS ROG RTX 2060'a bakıyorum 4.000 TL, diğer taraftan Galax 2060'ı çok daha ucuza bulabiliyorum. Galax neden ucuz? Performanslar aynı mı?

Arkadaşlar; bir taraftan ASUS ROG RTX 2060'a bakıyorum 4.000 TL, diğer taraftan Galax 2060'ı çok daha ucuza bulabiliyorum. Galax neden ucuz? Performanslar aynı mı?
Ikisi de hayet güvenilir markalar hocam. Hatta bazı modeller MSI, ASUS gibi markalardan bile iyi. Örnek olarak Inno3D iCHILL serisi MSI Ventus serisinden çok daha iyi.

INNO3D RTX 2070 SUPER Review | ICHILL X3 ULTRA (game benchmark /  temperature test) - YouTube

Ikisi de hayet güvenilir markalar hocam. Hatta bazı modeller MSI, ASUS gibi markalardan bile iyi. Örnek olarak INNO3D iCHILL serisi MSI Ventus serisinden çok daha iyi.

INNO3D RTX 2070 SUPER Review | ICHILL X3 ULTRA (game benchmark / temperature test) - YouTube

İchill ile Ventus'u karşılaştırmak da pek doğru değil aslında, ama evet bu markalar gayet iyidir, özellikle Galax'ın HOF serisi gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı