Galax, INNO3D, Palit gibi markalara güvenebilir miyiz?

• Konuyu başlatan Ged
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.263
Evet hocam güvenebilirsiniz. Zotac ve Palit eski markalar. Yıllardır NVIDIA ekran kartı üretirler.

Hepsi iyi markalardır.
Ucuz olmalarının sebebi malzeme kalitesi daha pahalı olan kuzenlerine göre daha düşük. Aynı zamanda ham GPU alıyorsunuz. Yok aVaSt 69 gün deneme sürümü gibi şeyler kutudan çıkmıyor. Sade ve öz :)
69 gün antivirüs deneme sürümü yoksa napayım ben öyle ekran kartını.

Ah ASUS. 2012'lere falana kadar az mı antivirüs ve Chrome diski koymadın anakart kutularına.

Bunu bir de Gigabyte çok yapıyordu.
Zamanında gigabyte'dan bir anakartım vardı, g75 miydi neydi öyle bişeydi adı. Anakart kutusunun içinden Eset Nod 32 CD'si çıkmıştı. :D

Ah ASUS. 2012'lere falana kadar az mı antivirüs ve Chrome diski koymadın anakart kutularına.

Bunu bir de Gigabyte çok yapıyordu.
Hocam benim MSI anakartimin kutusundan 2 aylık Norton lisansi çıkmıştı :D Çok bir faydasi yok tabii ama hic yoktan iyidir :) Sistemi kurali 3 ay oluyor

Giriş seviyesi ve orta seviye diyebileceğimiz 1650-1660 gibi kartlarda bence tercih edilebilir. Fakat RTX 2060 gibi modellere çıktığımızda parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum. 2800 TL bandında fiyat verip arka plakası olmayan veya plastik plaka kullanılıyor maliyeti düşürmek adına ve uzun vade de kartın kalitesini düşüreceği için doğru bulmuyorum. Üst seviye kartlarda tercih etmek yerine giriş seviye kartlarda tercih etmeyi daha mantıklı buluyorum.

Son düzenleme:
Guvenilir hepsi. Bir Galax kullanicisi olarak memnunum. Hele tasarim olarak zaten bence hepsinden guzel. Her yeri RGB olmasi baska o ust tabakada galaksi var yildizlar falan var hepsi RGB’li goze guzel hitap ediyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı