Galaxy A20s Android 10 sürümüne dönme

Tamamdır Türkçe veya İngilizce olması yeterli.
@Yiğit Can Elmas hocam peki decrypt etmek için Samsung Firmware easy tool onu mu kullanmam gerekli.
Sfe kullanın ancak dikkatli olun cihaz bricklenmesin. Ayrıca root atmaya kalkışırsanız gerek yok ofc ROM'larda root gerekli değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı öldürmek gibi bir şey. Yazılım atılamaz hâle gelir. Çözümü oldukça zor bir problem. Ben iOS-Android FRP bypass'lamama rağmen ücretiyle, bir cihazı bricklemekten aşırı korkarım.

Onları biliyorum ama ne sebeple oluyor mesela olmaması için neylere dikkat etmeliyim?

Onları biliyorum ama ne sebeple oluyor mesela olmaması için neylere dikkat etmeliyim.
Cihazınıza uyumsuz ofc/custom ROM'ları seçmekten kaçının. İşlem sırasında cihaz ile PC'niz arası bağlantı kopmamasına dikkat edin. Az önce endişe ettiğiniz gibi bilinmeyen kaynaklardan ROM kullanmayın.

Cihazınıza uyumsuz ofc/custom ROM'ları seçmekten kaçının. İşlem sırasında cihaz ile PC'niz arası bağlantı kopmamasına dikkat edin. Az önce endişe ettiğiniz gibi bilinmeyen kaynaklardan ROM kullanmayın.

Tamamdır sağ olun.
Peki nasıl flashlayacağım bu dosyayı telefona.

Tamamdır sağ olun.
Peki nasıl flashlayacağım bu dosyayı telefona.
  • Samsung Firmware Easy Tool'u (v1.1.0) indirin .
  • Windows'a yazılım yükleyin
  • Yazılımı açın ve gerekli tüm alanları doldurmak için DevicePure'dan aygıt yazılımı bilgilerini alın
  • Firmware dosyasının şifresini çözmek için Decrypt'e tıklayın ve şifre çözme başarılı olduktan sonra .zip dosyasına sahip oldunuz.
  • Firmware özellik dosyalarını almak için .zip dosyasını çıkarın.
Bu şifresini çözmek içindir. (Gerekirse)
ODIN ile flashlayabilirsin.​
Flashlama kılavuzu:
1. İstediğiniz aygıt yazılımını içeren bir zip dosyasını indirin ve çıkarın.
2. Odin Aracı'nı açın.
3. Cihazınızı "İndirme Modu"nda açın:
İndirme modu etkinleşene kadar Ses Kısma, Güç ve Ana Ekran düğmelerine aynı anda 5-8 saniye basılı tutun.

4. İndirme modundayken USB kablosuyla cihazınızı PC'ye bağlayın.
5. Sonra Odin Aracı'ndaki "Auto Reboot" ve "F. Reset Time" seçeneklerini kontrol edin.
6. AP/PDA düğmesine basın, sonra dosyaların çıkartıldığı klasörden bir tar.md5 dosyası arayın ve seçin.
7. Son olarak cihazınızdaki yazılım güncellemesini başlatmak için başlat düğmesine basın.

• Samsung Firmware Easy Tool'u (v1.1.0) indirin.
  • Windows'a yazılım yükleyin.
  • Yazılımı açın ve gerekli tüm alanları doldurmak için Devicepure'dan aygıt yazılımı bilgilerini alın.
  • Firmware dosyasının şifresini çözmek için Decrypt'e tıklayın ve şifre çözme başarılı olduktan sonra. ZIP dosyasına sahip oldunuz.
  • Firmware özellik dosyalarını almak için. ZIP dosyasını çıkarın.
bu şifresini çözmek içindir. (gerekirse)
ODIN ile flashlayabilirsin.​
flashlama kılavuzu:
1. istediğiniz aygıt yazılımını içeren bir ZIP dosyasını indirin ve çıkarın.
2. Odin aracı'nı açın.
3. cihazınızı "indirme modu"nda açın:
İndirme modu etkinleşene kadar ses kısma, güç ve ana ekran düğmelerine aynı anda 5-8 saniye basılı tutun.

4. indirme modundayken USB kablosuyla cihazınızı PC'ye bağlayın.
5. sonra Odin aracı'ndaki "Auto reboot" ve "F. Reset time" seçeneklerini kontrol edin.
6. AP/PDA düğmesine basın, sonra dosyaların çıkartıldığı klasörden bir tar. MD5 dosyası arayın ve seçin.
7. son olarak cihazınızdaki yazılım güncellemesini başlatmak için başlat düğmesine basın.

Hocam version kısmına A207FXXU3CUL1 bunu mu gireceğim?
@Yiğit Can Elmas
Hocam bir de bir şey sorucam "TUR" olanı indirsem olmaz mı? Türkçe olur sitede Filipince olduğu yazıyor XTC'nin.
Sizin XTC olan attığınızın yapı numarası
"A207FXXU2BUD4" fakat benim ki "A207FXXU3CUL1"
Yani bunu indirmem gerekmiyor mu?
@Yiğit Can Elmas hocam rahatsız etmiyorumdur umarım birkaç video izledim ve csc olarak Home seçersek dosyalarımız gitmiyormuş öyle yapsam bir sorun olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam version kısmına A207FXXU3CUL1 bunu mu gireceğim?
@Yiğit Can Elmas
Hocam bir de bir şey sorucam "TUR" olanı indirsem olmaz mı? Türkçe olur sitede Filipince olduğu yazıyor XTC'nin.
Sizin XTC olan attığınızın yapı numarası
"A207FXXU2BUD4" fakat benim ki "A207FXXU3CUL1"
Yani bunu indirmem gerekmiyor mu?
@Yiğit Can Elmas hocam rahatsız etmiyorumdur umarım birkaç video izledim ve csc olarak Home seçersek dosyalarımız gitmiyormuş öyle yapsam bir sorun olmaz değil mi?
Kusura bakma saçma sapan sebeplerden gereksizce ban yediğim için halisli moderatörün birinden cevap veremedim sana, cihazın ne durumda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı