İnceleme Galaxy A24 ile 1 ay

Merhaba arkadaşlar. Samsung'un a serisi telefon almayı düşünüyorum. Hızlı şarj doldurna süresi en hızlı olan ve datarya kullanım süresi daha iyi olan ve aldıktan sonra üzmeyen modeli hangisi. Hangisini önerirsiniz.

Hocam batarya olarak yeni modellerin çoğu üzmüyor. Ve şarj hızı olarak hepsi 25 Watt destekliyor. Yani şarj dolma süresi hepsinde yakın sürelerde olur. Bütçeniz ne kadar o bütçeye göre en iyi cihazı söyleyelim.

Helio g96 işlemcili telefon kullanıyorum ve performansı ideal. Memnunum.

Ben Redmi Note 11 demiştim ama .

NFC özelliği var mı? Ayrıca yakın zamanda almayı düşünüyorum halen önerir misiniz? Daha önce de konuşmuştuk daha nasip olmadı okullar açılmadan alacağım bu tür konularda tecrübe çok önemli o yüzden soruyorum.

M34 ya da A24'ten hangisini aldiniz? Hangi seriden aldi iseniz de memnun musunuz? M34'te bazi kronik sorunlar (aşırı ısınma, pil tüketimi ve hat çekim sorunlari) var. Sizde de var mi? Ya da A24 icin yasanmis olan "dokunmatik "sorunlari yasadiniz mi?

@Seemih, @649338

Son düzenleyen: Moderatör:

A24 aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Dokunmatik ve hat çekim sorunu yaşamıyorum alırken aynı sorunları formlarda okumuştum ama şu anlık öyle bir durum yok. Isınma sadece telefon şarj olduktan sonra belli bir süre oluyor (hızlı şarj özelliği olduğundan dolayı normal) pil bende %80'e sabit bir şekilde bu şekil ömrü daha uzun oluyor buna rağmen 1 gün götürüyor beni. Bana göre vergi indiriminde değerlendirilebilecek en iyi telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…