Galaxy A24 vs Redmi Note 12

Bütçe
9000

MusaArda

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2018
Mesajlar
232
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Galaxy A24 ile Redmi Note 12 arasında çok arada kaldım birisinin ekranı daha iyiyken birisinin işlemcisi daha iyi birisinin kamerası daha iyi birisinde NFC falan var telefonda çok fazla oyun oynamayacağım daha çok günlük kullanım için ama arada PUBG, CoD veya Wild Rift oynarım arayüzde hangisi daha az kasma falan yapar bilmiyorum sizce hangisini almalıyım? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi telefon varsa onlara da bakabilirim.

Samsung Galaxy A24: Samsung Galaxy A24
Xiaomi Redmi Note 12: Redmi Note 12
Epey karşılaştırma linki: Samsung Galaxy A24 - Redmi Note 12 Karşılaştırması - Epey
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A24 kullanıyorum alalı 4 ay oldu ağır olarak bir CoD oynadım herhangi bir kasma olmadı. Arayüzü güzel 2024'un başında Android 14 gelecek. Tek sorunu biraz fazla hızlı ısınıyor oda MediaTek islemci yüzünden sanırım.
 
Yazılımdan ve daha güçlü işlemciden dolayı A24. Ayrıca Redmi Note 12 yerine realme 9 Pro bakabilirsin, o da gayet iyi bir cihaz ve şu an fiyatı daha 1.000 lira daha az.
 
A24'ü bilmiyorum fakat redmi 12 kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. Günlük kullanımda yeterli bir cihaz. Hiç oyun oynamadım o performansını bilmiyorum. Kamerası hava aydınlık iken güzel fakat akşam veya gece güzel çekim yapmıyor. Arayüz akıcılığı tatmin ediyor fakat çok nadiren de olsa 2. Defa tıklamanız gerekebiliyor.
 
Ben A24 ve Redmi Note 12 arasında kalmışken Realme 9 Pro önerdiniz şu an daha çok arada kaldım :D

A24 daha iyi, işlemci olarak hemen hemen aynılar ama ekran ve yazılım farkı var.

Hocam baktım biraz işlemcide Realme 9 Pro daha iyi gözüküyor A24 ekranı AMOLED ama 9 Pro da 120Hz şu an Redmi Note 12'i eledim ve bu ikisi arasında kaldım. Realme 9 Pro'nın arayüzünde sıkıntılar var diyorlar.
 
Hocam baktım biraz işlemcide Realme 9 Pro daha iyi gözüküyor A24 ekranı AMOLED ama 9 Pro da 120Hz şu an Redmi Note 12'i eledim ve bu ikisi arasında kaldım. Realme 9 Pro'nın arayüzünde sıkıntılar var diyorlar.
İşlemci konusunda hemen hemen aynılar, bir fark olduğunu söyleyemem. Ekran konusunda artık size kalmış ama sAMOLED bir ekran varken 120hz için IPS ekran almayın, 90hz ekranı var zaten A24'ün. En önemli fark yazılım, realme UI akıcı bir arayüz ama One UI kadar akıcı ve kaliteli bir arayüz değil. Ayrıca A24, 4 yıl daha güncelleme alacak ve bu büyük avantaj. Benim tercihim bu durumda A24 olurdu.
 
İşlemci konusunda hemen hemen aynılar, bir fark olduğunu söyleyemem. Ekran konusunda artık size kalmış ama samoled bir ekran varken 120Hz için IPS ekran almayın, 90Hz ekranı var zaten A24'ün. En önemli fark yazılım, Realme UI akıcı bir arayüz ama One UI kadar akıcı ve kaliteli bir arayüz değil. Ayrıca A24, 4 yıl daha güncelleme alacak ve bu büyük avantaj. Benim tercihim bu durumda A24 olurdu.

Benim de tercihim A24 olacak gibi duruyor değerlendirmen için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı