Merhaba. Benim Samsung Galaxy A30 SM-A305FN/DS Android 11 cihazım var ve TWRP yüklemek istiyorum. Telefon rootlu bu arada.
Merhaba. Benim Samsung Galaxy A30 SM-A305FN/DS Android 11 cihazım var ve TWRP yüklemek istiyorum. Telefon rootlu bu arada.
Hayır. Direkt download mode mi ne var Root oradan düz atılabiliyor.Root'lu telefon ise zaten var içinde demek.
Her model magicdisk ve box root türleriyle olmuyor. U numarası önemli. Senin telefonun ile kıyaslanacak telefon mu?Hayır. Direkt download mode mi ne var Root oradan düz atılabiliyor.
@525623 buyrun hocam, ben bile eski telefonuma böyle kurdum(Galaxy Grand Prime+): Samsung Galaxy A12 cihaza root nasıl atılır? Burada TWRP olmadan kuruyor. Buna da mı beğenmedim atacaksınız?
Hocam buyrun:Her model magicdisk ve box root türleriyle olmuyor. U numarası önemli. Senin telefonun ile kıyaslanacak telefon mu?
Hocam buyurun:
![]()
Samsung Galaxy A30 Root Yapma, Magisk ile SM-A305 â
Samsung Galaxy A30 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy A30 SM-A305F Android 9.0 Pie Root Atma ve TWRP Recovery Yükleme, Samsung Galaxy A30 Root Atmatekniknot.com
Hocam siz sisteme göre mi root veya TWRP kuruyorsunuz?Android 9![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.