Galaxy A30'a nasıl TWRP kurulur?

beckham0

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Benim Samsung Galaxy A30 SM-A305FN/DS Android 11 cihazım var ve TWRP yüklemek istiyorum. Telefon rootlu bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim Samsung Galaxy A30 SM-A305FN/DS Android 11 cihazım var ve TWRP yüklemek istiyorum. Telefon rootlu bu arada.

Sitesinden TWRP dosyasını bul, Odin'i aç ve download moduna getir ap kısmına at otomatik reseti kapat start de ses kapatma ve powera basılı tut siyah ekran geldiği an ses açmaya getir elini kapatmadan çek TWRP gelecektir.

OEM kilidini geliştirici seçeneklerinden açmayı da unutma.

Hocam siz sisteme göre mi root veya TWRP kuruyorsunuz?

Üstelik savunduğunuz mantık tamamen yanlış. Böyle düşünürseniz olabilen telefonlar için de yanlış bilgi vermiş olacaksınız. Lütfen daha dikkatli olun hocam, iyi günler.

Download TWRP for a30 öncelikle bunu indirin. Sonra üstteki arkadaşın gösterdiği yol ile TWRP kurun veya Umut Nas hocamın atacağım rehberi ile kurun (Daha çok öneririm 2. yolu).

Rehber: Samsung cihazlara Custom ROM kurma burada TWRP bölümünü yapabilirsiniz. Ben anlamam diyorsanız alttaki rehberimi kullanın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı